Schiphol-Rijk – 3 april 2012: KYOCERA MITA heeft vanaf 1 april 2012 haar bedrijfsnaam veranderd in KYOCERA Document Solutions. De naamsverandering is in lijn met de groei van het bedrijf als een wereldwijde leverancier van solutions.

KYOCERA MITA heeft door de jaren heen een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare leverancier van zwart-wit en kleurenprinters en multifunctionals. De bedrijfsnaam KYOCERA Document Solutions weerspiegelt de ontwikkeling naar een onderneming die hardware, software en diensten als een geïntegreerd pakket aanbiedt. Met als resultaat het stroomlijnen van de bedrijfscommunicatie, het verhogen van de productiviteit en het verminderen van de operationele kosten.

KYOCERA Managed Document Services

De nieuwe bedrijfsnaam is de laatste stap in een transformatie die al een aantal jaren geleden is ingezet. Wereldwijd zijn er KYOCERA Managed Document Services teams geformeerd. De groei van KYOCERA MDS weerspiegelt de steeds grotere rol van de Global Services afdelingen die in elk land zijn gevormd om het stijgende aantal wereldwijde klanten te bedienen. Deze positieve ontwikkelingen veranderden het bedrijf waardoor een nieuwe naam zowel passend als noodzakelijk is.

Klaar voor verdere groei

Etienne Hendriks, General Manager KYOCERA Document Solutions Nederland: “KYOCERA Document Solutions is het resultaat van jaren van groei en planning. Door onze klanten centraal te stellen en door het ontwikkelen van een portfolio van oplossingen en diensten die aan de behoeften van onze klanten voldoen hebben we een robuust platform gecreëerd voor toekomstige groei”.

KYOCERA basisfilosofie

Sommige dingen kunnen echter beter ongemoeid gelaten worden, zoals ECOSYS, een concept van KYOCERA dat al 20 jaar zorgt draagt voor ecologische en economische duurzaamheid door middel van long-life componenten. KYOCERA Document Solutions heeft een unieke bedrijfsfilosofie waarin het streven naar perfectie, het sparen van het milieu en de individuele ontplooiing van de medewerkers hoog in het vaandel staan. De synergie tussen hoogopgeleide en gemotiveerde medewerkers, het filosofische erfgoed en de innovatieve technologie van KYOCERA levert concrete voordelen aan haar klanten over de hele wereld.

KYOCERA Document Solutions Nederland B.V.

KYOCERA Document Solutions Nederland is verantwoordelijk voor de verkoop van geavanceerde en milieuvriendelijke documentoplossingen in Nederland. Het bedrijf voert een uitgebreid portfolio zwart-wit en kleurenprinters en multifunctionals. KYOCERA Document Solutions Nederland is een dochteronderneming van KYOCERA Document Solutions Inc., een divisie van KYOCERA Corporation. KYOCERA Corporation is een toonaangevende fabrikant van high-tech keramiek, elektronische componenten, zonnecellen en elektronische kantoormachines. Het hoofdkantoor en R&D centrum van dit industriële conglomeraat is gevestigd in Kyoto, Japan.

KYOCERA Document Solutions Nederland gelooft sterk in de toegevoegde waarde van partners die in nauw contact staan met de gebruikers van haar producten. Daarom worden de producten van KYOCERA alleen via geautoriseerde dealers en resellers in heel Nederland verkocht. KYOCERA Document Solutions Nederland is gevestigd in Schiphol-Rijk en heeft 75 werknemers.

Certificeringen

KYOCERA Document Solutions Nederland maakt zich sterk voor de bescherming van het milieu, gaat zuinig om met natuurlijke hulpbronnen en streeft er als bedrijf naar een voorbeeldfunctie te vervullen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. KYOCERA Document Solutions Nederland is ISO14001 en ISO9001 gecertificeerd. Alle productielocaties van KYOCERA zijn wereldwijd ISO14001 gecertificeerd. Het transport van KYOCERA Document Solutions is uitbesteed aan DHL, ook een ISO14001 gecertificeerd bedrijf.

Bezoek voor meer informatie de website van KYOCERA Document Solutions.
Nederland: www.kyoceradocumentsolutions.nl

 

 

Rate this post

Print Friendly