Amstelveen,  4 april, 2012  – Canon maakt bekend dat Ton van Helvoort is benoemd om leiding te geven aan de  integratie en de organisaties van Canon en Océ in Nederland. De integratie zal  per direct van start gaan.

Martin  Trampe zal tijdens het integratieproces zijn verantwoordelijkheden als Managing  Director voor Canon in Nederland voortzetten.

Deze  bekendmaking volgt op de wereldwijde aankondiging op  22 december 2011,  waarin Canon aangaf versneld te beginnen met de integratie van Canon en Océ.  Canon is sinds dit moment meerderheidsaandeelhouder van  Océ.

Om  in Europa een meer eenduidige en effectieve organisatie te realiseren, is  integratie van de twee bedrijven noodzakelijk. Door de kracht van Canon en Océ  te bundelen is het bedrijf nog beter in staat ook in de toekomst een  winstgevende omzetgroei te realiseren.

Van  Helvoort: “Ik ben zeer verheugd dat ik deze enerverende bedrijfsverandering bij  Canon en Océ in Nederland ga leiden. Dit is de start van een nieuw tijdperk,  waarin we nog betere producten en diensten kunnen bieden aan onze klanten,  gebruikmakend van de expertise van twee printgiganten.”

Rate this post

Print Friendly