Hoofddorp 3 april 2012 – Op dinsdag 17 en 24 april organiseert DDi Document Software twee extra workshops “Digitale Postkamer”. Wegens de grote belangstelling voor de workshop, die eenmalig georganiseerd zou worden op dinsdag 10 april, heeft DDi besloten twee extra sessies te organiseren. Ook hiervoor blijkt de belangstelling groot; voor beide dagen is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Een groot aantal bedrijven en instellingen besteedt nog veel tijd aan de fysieke afhandeling en interne bezorging van hun inkomende post. De workshop Digitale Postkamer toont hoe dit kostbare en arbeidsintensieve proces geautomatiseerd kan worden en zo eenheid, eenduidigheid en structuur zal aanbrengen om inzicht te krijgen en te houden in deze documentstromen.

Tijdens de workshop Digitale Postkamer wordt intensief gekeken naar de traditionele en hedendaagse post die organisaties dagelijks ontvangen en versturen. Vervolgens worden de bezoekers bijgepraat over de mogelijkheden die een digitale postmaker hun organisatie kan bieden en welke voordelen hiermee te behalen zijn. Hierin wordt, naast inkomende en interne post, ook gekeken naar de volledig digitale verzending van alle uitgaande post.

Tot slot gaan de bezoekers actief met deskundigen aan de slag om in korte tijd de documentstroom van een organisatie in kaart te brengen en deze te vertalen naar een geheel digitale variant. Daarbij komt de besparing aan bod die gerealiseerd kan worden bij eventuele gebruik van een geautomatiseerd en volledig ingerichte digitale postkamer.

Doelgroep workshop “Digitale Postkamer”
De workshop “Digitale Postkamer” is bedoeld voor administratief managers en leidinggevenden, hoofd postkamer en informatiemanagers binnen organisaties die hun interne documentstroom verder willen optimaliseren.

Deelname aan de workshops, die plaatsvinden op het hoofdkantoor van DDi in Hoofddorp, is geheel kosteloos. Aanmelden kan telefonisch (088-5672030) of per mail (marketing@ddi.nl).

* Door het beperkt aantal beschikbare plaatsen worden maximaal 3 medewerkers per bedrijf toegelaten.

 

Rate this post

Print Friendly