Breukelen, 3 april 2012 – Van kleine  bedrijven tot grote internationals, ze krijgen allemaal te maken met dezelfde  uitdagingen: nieuwe klanten binnenhalen en hun productiviteit vergroten. Xerox lanceert daarom vandaag een nieuwe A4  multifunctionele kleurenprinter die zich in elke kantooromgeving thuis voelt,  inclusief op het bureau. Al direct na de introductie van de A3 ColorQube in 2009  kwam de vraag naar een A4-model en die vraag nam met het succes van de A3  ColorQube steeds verder toe. De nieuwe Xerox ColorQube 8700/8900  biedt dezelfde functionaliteit en alle voordelen van het A3-model, wat de  A4-printer zowel vanuit IT-standpunt, als vanuit de gebruiker erg  gebruiksvriendelijk maakt.

Vaste inkt
De ColorQube 8700/8900 maakt  gebruik van de vaste  inkt-technologie – een cartridgeloze, wasco-achtige stick – waarmee  afdrukken van hoge kwaliteit kunnen worden gemaakt, om bijvoorbeeld  salesbrochures, flyers en presentaties te maken. De ColorQube is geschikt voor  een grote verscheidenheid aan media en papier, waaronder gerecycled papier.

Hybride prijsmodel
Gebruikers van de ColorQube besparen  kosten door het hybride  kleuren-prijsmodel, waarmee alleen betaald wordt voor de hoeveelheid kleur  op een pagina. Dit scheelt aanzienlijk wanneer slechts een klein beetje kleur  wordt gebruikt, bijvoorbeeld bij het printen van een bedrijfslogo of briefhoofd.  Een per ongeluk meegeprinte hyperlink wordt dus niet bestraft met een dure  kleurentik.

Duurzaamheid, functionaliteit en  security
Wie met  de ColorQube kosten bespaart op A4-kleurenprints, levert niet automatisch in op duurzaamheid,  functionaliteit en beveiliging. De ColorQube 8700/8900 biedt namelijk de  volgende mogelijkheden:

  • Energiebesparing met de ‘Intelligent   Ready’ functionaliteit, die er voor zorgt dat de printer tijdens downtime   overschakelt op laag stroomverbruik. Vergeleken met multifunctionele   laserprinters in dezelfde categorie, produceert de ColorQube bovendien tot 90   procent minder afval en gebruikt 17 procent minder lifecycle   energie.
  • Een 7-inch aanraakscherm maakt het   makkelijk om verschillende opdrachten te programmeren, waaronder printen,   scannen en het verzenden en organiseren van documenten.
  • Geïntegreerde beveiligingsopties,   waaronder image overwrite en encryptie, beschermen de harde schijf, het   netwerk en documenten tegen bedreigingen van  buitenaf.

Beschikbaarheid
De nieuwe multifunctionele  A4-kleurenprinter is beschikbaar in twee modellen, de ColorQube 8700 en de  ColorQube 8900. De ColorQube 8700 is het ‘toner-out’ model, waarbij de gebruiker  zelf zorgt voor alle supplies. De ColorQube 8900 wordt aangeboden als onderdeel  van Xerox Managed  Print Services, waardoor naast besparingen op energie en milieu tot 30  procent op printkosten kan worden bespaard. Beide machines kunnen worden  uitgerust met extra papierladen, finishing, analoge fax, foreign device  interface en paslezers.

De Xerox ColorQube 8700/8900 is per  direct beschikbaar via de Xerox verkoopkanalen.

Rate this post

Print Friendly