Konica Minolta introduceert twee nieuwe kleurenmultifunctionals, de  bizhub C654 en C754. Deze nieuwste modellen zijn gebruiksvriendelijk en zetten  een nieuwe standaard voor individueel gebruiksgemak en maatwerk. De nieuwe MFP’s  hebben het INFO-Palette-design, een nieuwe touchscreen met veel functies waarmee  de toegankelijkheid verbetert en waarmee de dagelijkse werkzaamheden worden  versneld en vereenvoudigd. De bizhub C654/C754-serie beschikt over diverse  applicaties en software voor verbetering van de productiviteit, snelheid en een  goede kleurkwaliteit.

De functies van de bizhub C654 en bizhub C754 zijn tebedienen met het 9  inch kleuren touch screen. Het touch screen is uitgerust met een intuïtieve  ‘touch-and swipe’ interface, die veel mensen kennen van smartphones en tablets.  Met de eenvoudige menu’s en aanpasbare pictogrammen kunnen gebruikers het werk  sneller en slimmer doen.

De bizhubs hebben een korte opwarmtijd (circa 22 seconden), kennen hoge  afdruksnelheden en zijn erg duurzaam. De bizhub C754heeft een afdruksnelheid van  60 pagina’s per minuut in kleur en 75 pagina’s per minuut in zwart-wit. Voor de  bizhub C654 geldt een afdruksnelheid van 60 pagina’s per minuut in kleur en 65  pagina’s per minuut in zwart-wit.

De nieuwe kantoorsystemen beschikken standaard over dual scanning. De  documentinvoer heeft een snelheid van 180 images per minuut, waarbij beide  zijden van het origineel gelijktijdig worden gescand. Ook als het origineel een  afwijkend formaat heeft, of een mix is van enkelzijdige en dubbelzijdige  pagina’s, zijn de bizhubs erg efficiënt. Lege pagina’s kunnen automatisch worden  verwijderd.

Beide bizhubs zijn zeer milieuvriendelijk. Dit blijktbijvoorbeeld uit de  mogelijkheden om stroom te besparen, afval te verminderen en het gebruik van  duurzame materialen. De eco-timer analyseert werkomstandigheden en past  automatisch de slaapstand aan.

“Nieuwe technologieën bieden veel oplossingen om efficiënt te werken  binnen de kantooromgeving”, zegt Ruud van Soest, Marketing Manager bij Konica  Minolta Business Solutions Nederland BV. “Bij de ontwikkeling van de nieuwe  bizhub C654/C754-serie lag de focus op gebruiksgemak. De nieuwe structuur van het menu,  pictogrammen, multi-touch bediening en maatwerkopties maken het gebruik van de  MFP’s erg intuïtief.”

Rate this post

Print Friendly