Voor Xerox staat drupa 2012 in het teken van innovatieve  technologie en diensten voor de digitale printindustrie, waarmee bedrijven hun  winstgevendheid naar een volgend niveau kunnen brengen.

Technologie
De stand van Xerox in Hall 8b laat een uitgebreid  aanbod van digitale kleurenpersen zien, van de Xerox Colour 550/560 tot de nieuwe Xerox CiPress 500 Production Inkjet  System. Daarnaast toont Xerox ook  verschillende workflowoplossingen en business development tools, die direct  bijdragen aan nog meer succes voor digitale kleurenprints. Zo komen bezoekers  aan drupa onder meer te weten hoe zij de verkoop en winstgevendheid van  opdrachten kunnen verhogen, bijvoorbeeld door de inzet zoals  marketingmaterialen, fotoproducten, transpromo, direct mail, boeken en  handleidingen, en print runs waarmee digitaal printen en offset kan worden  gecombineerd.

Personalisering

De ontwikkelaars, klanten en partners  van XMPie, a Xerox Company, laten zien hoe ICM – Individualised Communications  Management, gepersonaliseerde web-to-print en marketingportalen, en 1-op-1  multichannel communicatiemiddelen worden ingezet om hun winstgevendheid te  verhogen. Ook geeft Xerox op de stand Social Media workshops die grafisch  ondernemers helpen de mogelijkheden van Twitter, Facebook, Linkedin en blogs in  te zetten om hun eigen business te promoten.

“Voor Xerox staat drupa 2012 in het  teken van ondersteuning van grafimediabedrijven bij het vinden van manieren om  hun business verder te laten groeien”, aldus Jeffrey Jacobson, president Xerox  Global Graphic Communications. “We kijken continu scherp en kritisch naar de  markt om onze klanten te helpen een meer duurzame, winstgevende business op te  bouwen. Dat betekent dat we niet alleen een aanzienlijk aanbod van hardware en  software bieden, maar klanten ook ondersteunen met goed advies en verschillende  diensten. Onze stand geeft een compleet beeld van de dagelijkse praktijk van de  huidige printondernemer.”

Meer  informatie over de aanwezigheid van Xerox vind je op www.xerox.com/drupa.

Rate this post

Print Friendly