Eindhoven, 29 maart 2012 – iWriter en Docbyte zijn een partnership aangegaan voor de levering en implementatie van de iWriter correspondentiesoftware voor de Belgische markt. Docbyte is in België een bekende consultant op het gebied van Enterprise Content Management en werkt samen met grote ECM-leveranciers zoals EMC, ABBYY en Xerox.
Doel van het partnership is voor Docbyte versterking van de eigen positie binnen de ECM-markt door het bieden van een breed productportfolio. Voor iWriter heeft het partnership het voordeel dat Belgische relaties terecht kunnen bij een partner met kennis van de lokale markt.

Wim van Horen, Business Development Manager bij iWriter, zegt hierover: “Wij zien dat organisaties steeds meer aandacht hebben voor de kwaliteit van de eigen correspondentie. Dit geldt voor organisaties in Nederland, maar zeker ook voor organisaties in België. Docbyte is sinds 2006 actief binnen de Belgische ECM-markt en biedt oplossingen op maat voor verschillende sectoren. Hierdoor kennen zij de markt en weten zij hoe deze zich ontwikkeld. Voor een Nederlandse organisatie is het niet altijd gemakkelijk om deze ontwikkelingen op afstand, continue te blijven volgen. Docbyte is hierin een zeer waardevolle partner voor ons.”

Rate this post

Print Friendly