Hoofddorp,  28 maart 2012 – Softwareleverancier DDi Document Software breidt haar scanoplossing  voor postkamer automatisering uit voor het hoge segment.DDi  bedient al bijna 20 jaar het midden segment met scanoplossingen voor de  automatisering van document en documentstromen. Met de professionele  postkamerscanners van OPEX biedt zij nu ook een passende oplossing voor postkamer  automatisering in het hoge segment.

Door  de alsmaar groeiende informatietoevoer komen bedrijven steeds meer tot besef dat  er verbetering wenselijk of zelfs noodzakelijk is in de wijze waarop de  afhandeling van inkomende post binnen de organisatie geregeld is. Op  een postkamer, waar al snel duizenden poststukken per dag worden ontvangen,  ontstaat steeds meer behoefte aan scanners die meer kunnen dan alleen scannen.  De speciale postkamerscanners en toebehoren van OPEX zijn hierop toegesneden. Een  complete unit zorgt ervoor dat documenten uit de envelop worden gehaald,  blaadjes worden gescheiden en automatisch met een hoge snelheid worden gescand.  DDi Post, de softwaretoepassing van DDi, zorgt er vervolgens voor dat ieder  poststuk automatisch wordt geregistreerd en op de juiste plek in de  (wereldwijde) organisatie wordt afgeleverd.

Zo  ontstaat een digital mailroom, ofwel digitale postkamer. Het  meest uitgebreide scanmodel van OPEX neemt de gehele afhandeling over. Vanaf het  openen van een envelop tot en met het digitaliseren van de post. Vooraf hoeft er  niets gesorteerd te worden. Alle documenten worden stuk voor stuk gescand,  ongeacht papiersoort, formaat en het aantal bedrukte zijden. Via het uitgebreide  controle panel houdt u continu controle over het proces.

Rate this post

Print Friendly