Breukelen, 26  maart 2012 – Na een aanbesteding heeft Hogeschool Rotterdam opnieuw voor Xerox  gekozen. De hogeschool heeft een contract voor managed print services (MPS) van  Xerox getekend. Xerox neemt het volledige beheer uit handen van zowel de  reprodiensten als printers en multifunctionals (mfp’s) ten behoeve van de  kantoormedewerkers en studenten op alle locaties van Hogeschool Rotterdam. Xerox  levert eigen personeel voor de repro, die  veelvuldig bezocht wordt door studenten voor het printen van readers, flyers,  scripties en dergelijke. Het personeel zorgt tevens voor het onderhoud van alle  printers en mfp’s en zij zijn verantwoordelijk voor de inkoop van het papier,  het stationary en divers ander drukwerk dat buitenshuis gedrukt wordt.

Hogeschool  Rotterdam heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt en is van zes naar  elf locaties gegaan. Xerox is al enige jaren MPS-partner van de hogeschool met  zes mensen op locatie. De managed print services van Xerox helpen Hogeschool  Rotterdam om haar kosten te verlagen, de productiviteit te verhogen, de  veiligheid van documenten te verbeteren en meer duurzame werkplekken te  creëren.

Martin de  Groot, Manager Services Facilitaire Dienst bij Hogeschool Rotterdam en  contractmanager in dezen: “We zijn erg tevreden over de huidige samenwerking.  Samen met Xerox hebben we de afgelopen maanden een intensief traject doorlopen  in verband met de conversie van de oude machines naar de nieuwe mfp’s. En dat  project is zeer goed verlopen.”

Rate this post

Print Friendly