PrimaPost is gecertificeerd voor zowel ISO 9001 als ISO 14001. ‘Binnen PrimaPost hechten we aan duurzaamheid’. vertelt Johan Maring, directeur van PrimaPost. ‘Met de certificering tonen we aan dat PrimaPost een duidelijk en verantwoord milieubeleid voert. Als één van de eerste print- & mailbedrijven ontvingen wij het certificaat ‘CO2-neutrale postbezorging’ van onze partner PostNL. Met de implementatie van het ISO 14001 kwaliteitssysteem voldoen we nu ook aan de internationaal erkende eisen, die gesteld worden aan het milieumanagement. Het certificeringtraject is uitgevoerd door Lloyds’s Register Quality Assurance. Dat gebeurde gelijktijdig met de verlenging van onze ISO 9001 certificering voor kwaliteitsmanagement’.

PrimaPost
PrimaPost is een full service dienstverlener in Direct Marketing Campaign Execution & Fulfilment. Zij beschikt over een gemotiveerd team en een modern geoutilleerd machinepark voor het printen en verzendklaar maken van transactie- en direct mail. Daarnaast heeft PrimaPost alle ruimte, kennis en ervaring om klanten (web)fulfilment werkzaamheden uit handen te nemen. PrimaPost opereert vanuit drie geografisch gespreide vestigingen.

Meer informatie over PrimaPost vindt u op: www.primapost.nl

ISO 9001 en ISO 14001
De ISO 9001 norm is internationaal de meest gekende kwaliteitsmanagement norm die wordt toegepast door meer dan een half miljoen organisaties in 160 landen. Hiermee garanderen organisaties aan klanten en netwerk dat zij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. ISO 14001 wordt wereldwijd toegepast om milieumanagementsystemen op te zetten en te certificeren.

LRQA
LRQA is onderdeel van Lloyd’s Register Group uit Londen, een organisatie met als doel het bevorderen van veiligheid in systemen en constructies in de wereld. Lloyd’s Register is al sinds 1760 wereldleider in onafhankelijke classificatie, certificering en inspectie van producten, diensten en systemen.

 

 

 

Rate this post

Print Friendly