Breukelen, 22 maart 2012 – Xerox  sluit een resellerovereenkomst met Infotheek, leverancier van hardware en  IT-diensten. Deze nieuwe reseller zal het complete portfolio van Xerox voor de  kantoormarkt gaan aanbieden aan haar klanten. Dit portfolio bestaat niet alleen  uit A4-printers en mfp’s, maar ook uit lichte productieprinters en  software-oplossingen als de Mobile Print Solution, waarmee bedrijven in staat  zijn eenvoudig te printen vanaf smartphones of tablets.

Met deze samenwerking vergroot Infotheek haar aanbod op het gebied van  printoplossingen. Dit past volledig in hun strategie om de printoplossingen uit  te breiden. Zo is Infotheek in staat de diensten van Xerox eenvoudig te  integreren in de IT-infrastructuur van haar klanten. Voor Xerox betekent de  overeenkomst de volgende stap in de channelstrategie, waarbinnen Xerox haar  producten toegankelijker wil maken voor een nieuw type reseller, in dit geval  partijen binnen de IT-dienstverlening.

“We  hebben als doel het MKB steeds beter te bedienen en dat is alleen mogelijk door  een substantiële groei in het kanaal”, aldus Hans de Jong, Country General  Manager Xerox European Channels Group. “Wij willen resellers de mogelijkheid  bieden zich te onderscheiden met onze producten, of het nu gaat om printers of  oplossingen, waarmee zij in staat zijn hun klanten te helpen beter te  ondernemen. De resellerovereenkomst met Infotheek past volledig in deze  strategie. Zij zijn een belangrijke speler binnen de IT-dienstverlening en ze  hebben kennis van de printermarkt. Wij zien een succesvolle samenwerking  tegemoet.”

Jordy  Kool, Chief Operations Officer Infotheek: “Wij zijn zeer blij met deze  resellerovereenkomst. Door de toevoeging van de diensten en producten van Xerox  geven wij concreet vorm aan onze groeistrategie op het gebied van printing.  Hierdoor zijn wij nu nog beter in staat om onze klanten een totaalpakket aan te  bieden. Voordelig automatiseren gaat verder dan het besparen op de aanschaf en  het beheer van nieuwe voorlaatste en Approved Selection IT-hardware. We bieden  onze klanten ook andere voordelige IT-oplossingen aan, zoals Print Solutions,  zonder ze te laten inleveren op kwaliteit. Door de samenwerking met Xerox  voldoen we daar volledig aan.”

Rate this post

Print Friendly