~  Nieuwe bizhub 215 geschikt als communicatie hub binnen organisaties  ~

Konica Minolta voegt de bizhub 215 toe aan haar assortiment. Deze  multifunctionele zwart-wit printer (MFP) is geschikt als communicatie hub, voor  kleine tot middelgrote teams en werkgroepen binnen organisaties van elke omvang.  De MFP print en kopieert met een snelheid van 21 pagina’s per minuut, scant in  kleur en faxt. Dit alles in zowel A4- als A3-formaat. Vanwege de compacte  afmetingen is de bizhub 215 ook inzetbaar in kleine  kantoren.

De  MFP heeft een flexibele papiercapaciteit die kan worden verhoogd naar een  maximum van 1.350 vellen, zonder dat er tijdverlies optreedt door onderbrekingen  voor het bijvullen van papier. Het apparaat isflexibel, verschillende  papiersoorten kunnen worden ingevoerd in vijf verschillende papierlades en  bronnen. Tot de opties behoren dubbelzijdig-printen in zowel A3- als A4-formaat.

De  bizhub 215 scant standaard in kleur en kan naar verschillende bestemmingen  scannen zoals e-mail of een plek op het netwerk via FTP en SMB. Volledige  netwerkintegratie is optioneel en de MFP biedt daarnaast TWAIN-scanning. Met de  standaard scan-to-USB-functie kan elk document op het laatste moment, voor  bijvoorbeeld een vergadering of zakenreis, eenvoudig opgeslagen worden op een  USB-stick vanaf de bizhub 215, zonder tussenkomst van een computer. Gebruikers  besparen tijd en zijn niet langer afhankelijk van de aanwezigheid van  bijvoorbeeld een computer.

Voor  eenvoudige kopieer- en scantaken kan de bizhub 215 worden uitgerust met een  optionele duplex-documentinvoer. Hierdoor worden originele documenten gescand  met snelheden tot 46 pagina’s per minuut en dubbelzijdige documenten automatisch  verwerkt.

“Een  betrouwbare MFP die direct inzetbaar is, is tegenwoordig één van de  basisonderdelen van een productieve werkomgeving”, zegt Ruud van Soest,  Marketing Manager bij Konica Minolta Business Solutions Nederland BV. “De bizhub  215 is eenvoudig in gebruik en door de vele functies inzetbaar voor vrijwel elke  opdracht. Dit bespaart medewerkers tijd, die zij kunnen gebruiken voor andere  activiteiten.”

De  bizhub 215 voldoet aan de hoogste eco-standaarden,dankzij het lage  energieverbruik en de geïntegreerde Simitri HD toner met biomassa. Hiervoor is  de bizhub 215 gecertificeerd met de Blue Angel en de Energy Star ecolabels.

Rate this post

Print Friendly