Mark Disselhorst is consultant en projectleider op het gebied van Digitalisering, Electronic Archiving en Records Management.

Mark Disselhorst is consultant op het gebied van Digitalisering, Electronic Archiving en Records Management. Van 1999 tot 2010 heeft hij bij een grote bankverzekeraar Electronic Archiving en Records Management oplossingen geimplementeerd. Afwisselend als projectleider, analist, leveranciersmanager en consultant. Op dit moment is hij zelfstandig consultant en projectleider. Hij adviseert over oplossingen en leidt projecten op het gebied van digitalisering, Electronic Archiving & Records Management. Zijn doel daarbij is om het archief zoveel mogelijk te koppelen aan bedrijfsprocessen en applicaties, waardoor het archief geen last meer is, maar juist een asset wordt.

Gedurende 2012 werkt Mark als projectleider consultant aan de inrichting van één digitaal archief voor een grote nederlandse bank ter vervanging van bestaande digitale en fysieke archieven. Dit digitaal archief helpt de bank bij het bereiken van haar efficiency doelen, het bedienen van haar klanten en het voldoen aan de eisen van toezichthouders.

Mark Disselhorst Stokebrand 584 7206EV Zutphen +31 6 44436717 info@mar-consulting.nl

http://www.mar-consulting.nl/

LinkedIn Profiel

  • Onafhankleijk projectleider, analist, leveranciersmanager, consultant
  • Digitalisering van documentintensieve bedrijfsprocessen
  • Electronische archivering
  • Records Management

 

 

Rate this post

Print Friendly