Hoofddorp, 12 maart 2012 – Op dinsdag 10 april 2012 organiseert DDi Document Software de workshop “Digitale Postkamer”. Tijdens deze workshop worden bezoekers bijgepraat over de mogelijkheden die een digitale postmaker hun organisatie kan bieden en welke voordelen hiermee te behalen zijn.

Tijdens de workshop wordt een demonstratie getoond van de oplossing DDi Post, gaan de bezoekers actief met deskundigen aan de slag om in korte tijd de documentstroom van hun organisatie in kaart te brengen en deze te vertalen naar een geheel digitale variant. Daarnaast wordt de bezoekers, aan de hand van hun bedrijfskenmerken en specifieke wensen, de besparing in tijd, kosten en ruimte voorgerekend die hun organisatie kan realiseren bij eventuele gebruik van een geautomatiseerd en volledig ingerichte digitale postkamer.

De workshop “Digitale Postkamer” is bedoeld voor administratief managers en leidinggevenden, hoofd postkamer en informatiemanagers binnen organisaties die hun interne documentstroom verder willen optimaliseren. Een groot aantal bedrijven en instellingen besteedt nog veel tijd aan de fysieke afhandeling en interne bezorging van hun inkomende post. De workshop Digitale Postkamer toont hoe dit kostbare en arbeidsintensieve proces geautomatiseerd kan worden en zo eenheid, eenduidigheid en structuur zal aanbrengen om inzicht te krijgen en te houden in deze documentstromen.

Deelname aan de workshop op 10 april 2012 is geheel kosteloos. De workshop vindt plaats op ons hoofdkantoor in Hoofddorp. Aanmelden kan telefonisch (088-5672030) of per mail (marketing@ddi.nl).

* Door het beperkt aantal beschikbare plaatsen worden maximaal 3 medewerkers per bedrijf toegelaten.

 

Rate this post

Print Friendly