Munich, 14 maart  2012 – K2, leider in Business Process  Management (BPM)- en workflow-oplossingen voor Microsoft-omgevingen en ABBYY  Europe, een leider op het gebied van documentconversie en intelligente  gegevensextractie, gaan een strategische samenwerking aan.

Deze samenwerking heeft ten doel  om de oplossingen van ABBYY voor het vastleggen van informatie te integreren met  de software van K2 voor BPM en dossierbeheer. Met deze samenwerking beschikt  ABBYY over een strategische partner die de internationale markt bedient met  oplossingen voor het automatiseren van bedrijfsprocessen. De twee bedrijven  zullen gezamenlijke documentoplossingen voor bedrijfsprocessen aanbieden die  draaien om het vastleggen van gegevens.

De oplossingen van ABBYY voor documentvastlegging en  intelligente ontsluiting van gegevens die binnen ondernemingen besloten liggen,  vormen een natuurlijke aanvulling op de documentgerichte bedrijfsprocessen die  door de BMP-software van K2 worden ondersteund. De papieren informatie die voor  transactiegestuurde bedrijfsprocessen is benodigd, kan worden opgehaald met de  software van ABBYY voor gegevensvastlegging en geïntegreerd met het BPM-systeem  voor nadere verwerking van de opgehaalde informatie.

FlexiCapture, het platform van ABBYY voor  gegevensvastlegging, zal worden geïntegreerd in oplossingen die zijn ontwikkeld  op basis van de softwaretoepassingen K2 blackpearl en K2 blackpoint. De twee  bedrijven zullen daarnaast gezamenlijke oplossingen aanbieden voor de  optimalisatie van kernprocessen zoals crediteurenbeheer, contractbeheer en  personeelszaken.

Onze oplossingen hebben op brede schaal erkenning gekregen.  Dat geldt met name voor onze innovaties op het gebied van de automatisering van  SharePoint-processen”, aldus Ruan Scott, directeur van K2 Northern Europe GmbH.  “De expertise van ABBYY op het gebied van documentvastlegging en intelligente  gegevensextractie vormt een uitstekende aanvulling op het BPM-platform van K2 en  stelt ons in staat om onze klanten krachtige meerwaarde te bieden. Een  efficiënte documentverwerking staat aan het hart van elke workflow- en  BMP-toepassing, en dankzij ABBYY zijn we nu in staat om onze klanten hiervoor  een nog uitgebreidere oplossing aan te bieden.”

Dankzij de integratie van het platform  van ABBYY voor gegevensvastlegging met de workflow- en BPM-oplossingen van K2  kunnen klanten profiteren van een geïntegreerde oplossing die het volledige  traject omspant, van het vastleggen van informatie tot de succesvolle uitvoering  van workflows.

Naast het automatisch ophalen van  gegevens verzenden de oplossingen metagegevens en afbeeldingen van complete  teksten naar een verscheidenheid aan bedrijfstoepassingen. Op deze manier kunnen  documentgegevens direct worden geïntegreerd in belangrijke bedrijfsprocessen.

Deze werkwijze resulteert in  aanzienlijke kostenbesparingen en maakt een snellere return on investment  mogelijk. Factuurverwerking is één van de gebieden waarin bedrijven met behulp  van procesautomatisering aanzienlijke kostenbesparingen kunnen realiseren.  Gegevens kunnen automatisch worden opgehaald uit gescande facturen en vervolgens  aan een goedkeuringsworkflow worden toegevoegd. Facturen die door de  crediteurenadministratie worden goedgekeurd, kunnen daarna automatisch in een  ERP-systeem worden ingevoerd.

Eén van onze belangrijkste  aandachtsgebieden is de ontwikkeling van mogelijkheden voor een krachtige en  efficiënte gegevensverwerking voor papieren en digitale documenten”, aldus Jupp  Stoepetie, CEO en president van ABBYY Europe GmbH. “We zijn zeer verheugd om in  K2 een partner te hebben gevonden die over de meest strategische en  technologisch geavanceerde workflow- en BPM-software op de markt beschikt en  zich heeft gepositioneerd als leider binnen het Microsoft  SharePoint-ecosysteem.”

Rate this post

Print Friendly