Nieuwe  afwerkingsopties voor het maken van boeken en handleidingen, factuuroverzichten  en nieuwsbrieven

Breukelen, 13  maart 2012 – Xerox brengt een nieuwe serie  productieprinters op de markt met scherpe zwart-wit afdrukkwaliteit en hoge  snelheid: de Xerox D95/D110/D125 copier/printer  en D110/D125 printer.  De nieuwe machines zijn speciaal ontwikkeld voor print-intensieve omgevingen,  waar snelheid en gebruiksgemak van cruciaal belang zijn voor de verbetering van  efficiency en het beperken van de kosten.

Voor  grafimedia-bedrijven en copyshops leveren de nieuwe machines snelle  doorlooptijden, met offsetgelijke afdrukkwaliteit en mogelijkheden om snel  nieuwsbrieven, on-demand gedrukte boeken en op maat gemaakte catalogi te  leveren. De nieuwe serie is daarnaast uitermate geschikt voor schoolomgevingen  waar veel lesmateriaal wordt geprint en gebundeld. Ook voor de gezondheidszorg  en de juridische en financiële markt bieden de machines nieuwe mogelijkheden  uitkomst.

De  copier/printer modellen zijn uitgerust met een snelle scanner en verkrijgbaar in  snelheden van 95, 110 en 125 pagina’s per minuut (ppm). De D110/D125 printers  zijn verkrijgbaar in snelheden van 110 en 125 ppm en zijn onder meer geschikt  voor transactionele doeleinden.

De  belangrijkste kenmerken op een rij:

Snel en  eenvoudig

De Xerox  D95/D110/D125 copier/printer is uitgerust met een standaard single-pass  kleurenscanner, 2400 x 2400 dpi afdrukresolutie en de mogelijkheid om te printen  vanaf en op te slaan op een USB-stick. De ingebouwde scanner scant tot 200  beelden per minuut en kan grote volumes en complexe taken aan met een handmatige  invoer van 250 pagina’s.

Geavanceerde  workflow-tools

Een geïntegreerde controller wordt  standaard geleverd met de copier/printer modellen. Dat leidt tot een krachtige  workflow met een eenvoudig te gebruiken touchscreen. De optionele Xerox FreeFlow Print  Server zorgt voor  extra workflowmogelijkheden, en meer kracht en flexibiliteit. Het Extensible Interface  Platform (EIP),  waarmee extra toepassingen beschikbaar worden gemaakt via het touchscreen van de  copier/printer, stelt gebruikers in staat om werkprocessen te  vereenvoudigen.

De klus is  pas klaar als het afgewerkt is

Een hele reeks afwerkingsopties op de  copier/printer zorgen voor de professionele touch aan documenten, van het maken  van boekjes tot vouwen, hechten en perforeren. Gebruikers kunnen eenvoudig stijlvol  ingebonden boeken maken die vlak kunnen worden gelegd en die ook volledig (360  graden) kunnen worden omgeslagen met de Xerox Tape Binder, de GBC  e-binder 200 en de plockmatic Pro30 Booklet Maker.

De snelle  scanmogelijkheden en de vereenvoudigde grafische gebruikersinterface zullen deze  nieuwe producten populair maken in omgevingen waarin intensief wordt geprint.  Juist daar waar gebruiksgemak en betaalbare productiviteit het belangrijkst  zijn”, aldus Jim Hamilton, Group Director bij onderzoeksbureau  InfoTrends.

Beschikbaarheid

De Xerox  D95/D110/D125 copier/printer en D110/D125 printer zijn beschikbaar vanaf april  2012 via de directe verkoopkanalen van Xerox, resellers en  concessionairs. De D95/D110/D125 copier/printer is ook te zien op de  Xerox stand op drupa 2012, dat van 3 tot en met 16 mei plaatsvindt in  Düsseldorf. Meer informatie over Xerox en drupa is te vinden op www.xerox.com/drupa.

Rate this post

Print Friendly