Focus op verbeteren van de efficiency en uitbreiden van het klantenbestand

‘s-Hertogenbosch, 13 maart 2012 – Oce, toonaangevend leverancier van oplossingen voor het digitaal beheren en afleveren van documenten, meldde vandaag dat versie 4.06 van Océ PRISMAproduction® Server beschikbaar is. Deze nieuwe versie laat zien dat Océ het workflow- en outputmanagement en de mogelijkheden voor het high-performance productiegebied blijft uitbreiden en ontwikkelen in antwoord op de vraag van de klant en de mogelijkheden van de markt.

Krachtig outputmanagementsysteem voor transactie- en grafische toepassingen

Océ PRISMAproduction Server – het kernplatform voor productieprinten van Océ – is een krachtig systeem voor outputmanagement en automatisering voor zowel transactie- als grafische omgevingen. Deze oplossing biedt een uniform platform voor transactieprinten van middelgrote tot zeer grote volumes en voor het printen van documenten voor publicatie.

Het platform is geschikt voor het beheren van een ongekend scala aan zwart-wit en full-color printsystemen binnen het volledige gamma aan uitvoersnelheden en functionaliteit. Bovendien biedt Océ PRISMAproduction Server een stabiel, krachtig platform voor maximale workflowintegratie en -automatisering.

Uitermate efficiënte workflows voor maximale kostenbesparingen en omzetverhoging

“Doorlopende verbetering, geruggesteund door service en technische ondersteuning van wereldklasse, is altijd kenmerkend geweest voor de strategie van Océ wat betreft workflowsoftware. Met de aankondiging van de nieuwe versie van Océ PRISMAproduction Server zijn we aangekomen op het volgende niveau van integratie, automatisering en functionaliteit in systemen voor productie- en workflowmanagement. Het resultaat is dat gebruikers in zowel de markt voor grafimedia als de transactiemarkt meer toepassingen kunnen leveren met een grotere flexibiliteit, hogere kostenbesparingen en een maximalisering van de omzet”, zo meldt Crit Driessen, Vice President, Marketing and Strategy, Océ Production Printing.

Volledig geautomatiseerde Océ PRISMAproduction Server workflows besparen kosten en handmatig werk in de grafische industrie, voor providers van transactieprinten, voor direct-mailbedrijven en voor anderen die afhankelijk zijn van uiterst efficiënte workflows. Printproviders kunnen hun marges maximaliseren, de efficiency van hun activiteiten verbeteren en nieuwe omzetmogelijkheden aanboren.

Geen voorbedrukt papier, minder voorraadruimte en minder papierafval

Océ PRISMAproduction software en de applicatie Océ Preprinted Forms Replacement elimineren de noodzaak van voorbedrukt papier. Klanten kunnen beduidende kostenbesparingen realiseren door het verminderen van voorraden, magazijnruimte, papiervervangingen en papierafval. Met deze functie kunnen klanten nu meerdere jobs, zelfs van cutsheetsystemen, uitvoeren op één enkele papierrol. Dit resulteert in een grotere flexibiliteit, een grotere betrouwbaarheid en uptime van het product en een verbeterde productiviteit.

Het nieuwe Océ PRISMAproduction Dashboard biedt het overzicht dat nodig is bij omvangrijke en complexe werkzaamheden. Voor optimale gebruiksprestaties en de best mogelijke efficiency is het van vitaal belang om op elk gewenst moment een exact overzicht te hebben. De klant kan zo tijd, kosten en arbeid besparen terwijl een meer gestroomlijnde productie in het hele bedrijf verkregen wordt.

Integratie van JDF/JMF voor betere automatisering van printprocessen

Naarmate de integratie van JDF en JMF sneller verloopt, zorgt de verbeterde JDF/JMF-functionaliteit van Océ PRISMAproduction voor grotere connectiviteit met front-end systemen voor de invoer van orders, van Océ zowel als niet-Océ printengines, en voor ondersteuning van een breder scala van apparaten voor nabewerking. Met JDF/JMF-integratie biedt Océ PRISMAproduction een gedegen basis als oplossing voor gecentraliseerd productiemanagement en wordt de automatisering van het printproces verbeterd met meer flexibiliteit.

Met Océ PRISMAproduction Server en de ongekende mogelijkheden op het gebied van automatisering, flexibiliteit, betrouwbaarheid en integratie kunnen de klanten van Océ het hoogst mogelijke bereiken wat betreft een efficiënter gebruik van apparatuur en maximale kostenbesparingen in het hele verloop van het documentproductieproces.

Océ verbetert de kracht van Océ PRISMA met nieuwe mogelijkheden
5 (100%) 3 votes

Print Friendly