Nijmegen, 5 maart 2012 – Aia Software, de Nederlandse producent van documentoplossingen, heeft twee nieuwe aandeelhouders. Tim van Hugte en Jeroen Huinink hebben een deel van de aandelen gekocht en maken daarmee de stap van werknemer naar directielid en mede-eigenaar.

Jeroen Huinink is al vele jaren actief binnen Aia Software, waarvan de laatste jaren als CTO. In deze functie geeft hij vorm aan de visie van Aia Software en vormt hij bij uitstek de verbinding tussen de dagelijkse praktijk van de klantorganisaties en de technische ontwikkelaars.
Huinink: “De afgelopen jaren heb ik als werknemer met veel plezier mijn tijd en energie geïnvesteerd in Aia Software. Ik heb veel vertrouwen in de toekomst van de organisatie en wil die betrokkenheid graag vormgeven in een aandeelhouderschap.”

Tim van Hugte werkt sinds 2005 bij Aia Software en is als SVP Sales & Delivery de laatste anderhalf jaar verantwoordelijk voor het totale verkoop- en leveringstraject, tot en met de implementatie door de consultants van Aia Software.
Van Hugte: “De stap naar mede-eigenaar geeft aan dat ik er van overtuigd ben dat het groeipotentieel van Aia Software nog enorm is. Het product, de visie en de mensen: het klopt allemaal.”

Aia Software is een Nederlands bedrijf en is opgericht in 1988. Het is sinds haar oprichting gegroeid van een onderneming die vooral de Benelux bediende tot een wereldwijd opererend bedrijf. Aia Software werkt nauw samen met andere technologieleveranciers en heeft een uitgebreid netwerk van internationale partners. Aia Software ontwikkelt en levert de krachtige en betaalbare document creatie software ITP (Intelligent Text Processing) voor het automatisch produceren, printen, publiceren en versturen van bedrijfsdocumenten met bestaande gegevens en conform uw huisstijl. Het ITP Document Platform van Aia Software wordt momenteel gebruikt door meer dan 1000 organisaties in ruim 30 landen.

 

Rate this post

Print Friendly