Hoofddorp 7  maart 2012 – DDi Consultancy is als nieuwe Business Unit toegevoegd aan DDi  Document Software. Met de nieuwe Business Unit streeft de softwareleverancier  uit Hoofddorp ernaar haar klanten nog beter te adviseren hoe “van papier naar  digitaal” te gaan.

Begin 2012  onderging DDi Document Software al een naamsverandering en breidde de  organisatie haar productportfolio zowel in de breedte als diepte uit. De  oprichting van DDi Consultancy is de volgende stap van de organisatie om haar  (potentiële) klanten optimaal te adviseren en ondersteunen bij het verbeteren  van hun documentstromen.

De Business  Unit DDi Consultancy, onder leiding van Patrick Akkerman, bestaat uit een team  van acht professionals met zeer uiteenlopende en aanvullende competenties op het  gebied van Document Software, werkprocessen en ontwikkelingen in specifieke  markten. Daarmee heeft de adviestak, naast een wat formeler karakter, meer  slagkracht gekregen om organisaties dagelijks te begeleiden in de overgang van  een papieren naar digitale werkomgeving.

Rate this post

Print Friendly