Konica Minolta Business Solutions Europe is ook dit jaar aanwezig  tijdens de drupa 2012. De beurs vindt plaats van 6 tot en met 13 mei in  Düsseldorf. De stand van Konica Minolta staat in het teken van de klant, met het  thema ‘Brainpower your printing business!’.

De  klant staat bij ons centraal en dat komt op de beurs tot uitdrukking”, aldus  Olaf Lorenz, general manager internationale marketingdivisie bij Konica Minolta  Business Solutions Europe. “Ons doel is om een brug te bouwen tussen analoog- en  digitaal printen. We zullen, met het oog op de toegevoegde waarde voor klanten,  de extra voordelen schetsen van digitaal printen. Dat doen we met diensten en  consultancy die perfect aansluiten op het effectief gebruik van digitale  systemen. Ook tonen we een uitgebreid aanbod aan digitale printsystemen en  softwareoplossingen, omdat we merken dat er veel vraag is naar live  demonstraties van onze systemen.”

Op de  stand wordt het complete productie-printing aanbod getoond, van laagvolume  modellen en modellen uit het middensegment, tot geavanceerdekleur- en zwart-wit  productiesystemen. De systemen worden gedemonstreerd in‘real-world’  productie-printomgevingen, gebruikmakend van softwareoplossingen van Konica  Minolta en applicaties van derden.

“Onze  productie printing-systemen zijn onlangs opnieuw in de prijzen gevallen”,  vervolgt Olaf Lorenz. “Zo ontvingen we de BERTL ‘Best Production Line-up of the  Year’-award en de Buyers Laboratory (BLI) ‘5-star’-award voor kleurconsistentie  van de bizhub PRESS C7000. Voor de bizhub PRESS C8000 ontvingen we de BERTL  ‘Exceptional certified five star’-award.”

Konica Minolta Business Solutions Europe is te vinden in Hal 08b op  stand B78-1 en B78-6.

Kijk  voor meer informatie op: http://www.konicaminolta.nl/drupa

Rate this post

Print Friendly