Breukelen, 2 maart 2012 – Xerox heeft een partnership gesloten met MSA-ICT, dienstverlener en leverancier op het  gebied van ict-infrastructuur. Het partnership past binnen de strategie van  Xerox om het productportfolio toegankelijker te maken voor meerdere typen  resellers in de markt. Binnen dat gedachtengoed adviseren en ontzorgen partners  van Xerox hun klanten niet alleen gebied van printing, maar zijn zij ook in  staat om te kijken naar printoplossingen als onderdeel van de gehele  ict-infrastructuur.

Paul Bron,  CEO van MSA-ICT: “Wij proberen onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat  zij zich volledig kunnen focussen op hun eigen ondernemingsdoelstellingen. De  samenwerking die we met Xerox aangaan sluit perfect aan op ons streven naar  volledige ict-dienstverlening. De MKB-markt waarin we actief zijn komt immers  vaak handen te kort om de controle over de hele ict-infrastructuur te houden.  Door Xerox toe te voegen aan ons portfolio profiteren we van de kracht van Xerox  als innovatief en sterk merk. Onze klanten krijgen direct toegang tot een breed  aanbod aan officeproducten, services en software, waarmee kostenefficiënt en  energiezuinig kan worden gewerkt.”

“Door de  substantiële groei in het kanaal kan Xerox het MKB steeds beter bedienen. Als  bekende en ervaren speler in de ict-markt is MSA-ICT uitermate geschikt om de  Xerox-solutions aan de MKB-markt aan te bieden”, aldus Hans de Jong, Country  General Manager European Channels Group bij Xerox. “Xerox investeert continu in  het verder stroomlijnen van haar bedrijfsprocessen, met als doel de manier  waarop partners met ons samenwerken steeds makkelijker te maken. We zijn dan ook  erg tevreden dat we MSA-ICT binnen ons partnernetwerk mogen verwelkomen.”

Rate this post

Print Friendly