Flexibiliteit, productiviteit en winstgevendheid sleutelbegrippen voor nieuwe productiescanner

Lelystad – 29 februari 2012 – Voor de productieomgeving in digitalisering introduceert ECM-Services de XINO S700-scanner in Nederland. De scanner, ontwikkeld door het Duitse Microform, koppelt up-to-date scantechnologie aan productiviteit en goede betaalbaarheid. De investering in deze XINO S700-scanner, die ook wel de ‘workaholic’ wordt genoemd, is dus heel snel terugverdiend.

Johan de Lange, directeur ECM-Services: “Juist voor digitaliseringsoplossingen in een productieomgeving is een stabiele en productieve scanner noodzakelijk. Dat is eigenlijk de basis. Zonder dat bereik je nooit de optimale oplossing. Deze XINO S700 biedt alles wat een gebruiker zich kan wensen om de meest uiteenlopende documenten te digitaliseren. Of het nu om A4’tjes gaat, bonnetjes, nota’s, of dossiers, het gaat allemaal even snel en makkelijk door deze high-speed scanner. Bovendien zijn de documenten onmiddellijk digitaal beschikbaar voor de organisatie.”

De XINO S700 is een ergonomisch – en maximaal flexibel instelbaar – uitgevoerde scanner die is gemaakt om de operator snel en efficiënt zijn werk te laten doen. Het lenssysteem, aangestuurd met de Microform Best Image Quality software, staat garant voor maximale kwaliteit van de images en de machine is zeer gebruiksvriendelijk. Bovendien is de scanner uitgerust met een wisselbaar papiertransportsysteem, zodat de documenten zowel aan de voor- als aan de achterkant kunnen worden verzameld. Hierbij bestaat tevens de mogelijkheid om tijdens scanning gelijktijdig de gebruikte Bar- en Patchcodebladen weer uit te sorteren.

De XINO-capturingsoftware vormt een krachtig hulpmiddel om de gescande documenten efficiënt en effectief vast te leggen en te verwerken. Zeker in productieomgevingen wordt nogal wat gevraagd van zowel de machine als de software die de machine aanstuurt en de documenten afhandelt”, vervolgt De Lange. “Microform is erin geslaagd de perfecte combinatie te vinden tussen de S700-scanner en de XINO-capturingsoftware. De software is in staat om het maximale uit de scanner te halen voor wat betreft de kwaliteit van de images en de verwerkingssnelheid.”

Voor papierformaten, uiteenlopend van minimaal 60 tot 100 mm tot maximaal 315 bij 4000 mm, biedt de scanner de ideale oplossing in papierintensieve omgevingen waar grote aantallen documenten zijn en veel variatie bestaat in documentsoort en -typen. Scannen in kleur, grijswaarden of zwart-wit maakt voor deze machine geen verschil: alle wensen kunnen worden vervuld en met hoge snelheid tot 200 A4-documenten per minuut in 200 of 300 DPI fullcolor. “Alles aan deze machine is ontworpen voor lang en intensief gebruik. Niet voor niets is de slogan: perfection in production; dat wordt helemaal waargemaakt, ” aldus De Lange.

Rate this post

Print Friendly