Böwe Systec GmbH heeft Karel Hoogenboom benoemd to Vice President van de ‘Sorting Europe’ divisie. ‘Eind vorig jaar hebben Siemens en Böwe Systec hun krachten gebundeld voor het gezamenlijk ontwikkelen van postsorteeroplossingen, zegt Karel Hoogenboom. ‘Vanuit de in Oberursel in Duitsland gevestigde divisie worden alle postsorteeroplossingen en productontwikkelingen, bijvoorbeeld voor de nieuwe ‘Simex Letter’ postsorteeroplossing, gecoördineerd. Een belangrijk speerpunt hierbij is het verder ontwikkelingen en integreren van de innovatieve Böwe softwareoplossingen in de beproefde Siemens systeemtechnologie. In feite gaat het om het samenbrengen van het beste uit twee werelden. De Siemens hardware en OCR technologie met onze ‘BöweSort’ softwareoplossingen. Siemens is wereldwijd – met meer dan 23.000 systemen – marktleider in postautomatisering en postsorteersystemen. Door toegang tot elkaars internationale verkoop- en serviceorg anisaties zijn er groeikansen in nieuwe marktsegmenten, waarbij de focus zal liggen op de ‘private post sector’. De projectondersteuning voor alle verkoop- en serviceorganisaties van Böwe Systec wordt ook vanuit de ‘Sorting Europe’ divisie gecoördineerd en uitgevoerd’.

Over Böwe Systec

Böwe Systec – onderdeel van Böwe Systec Group – is wereldwijd één van de toonaangevende fabrikanten van hoogvolume couverteersystemen en Mailroom Solutions. Het hoofdkantoor van Böwe Systec, R&D en productie zijn gevestigd in Augsburg (Duitsland). Voor de verkoop en service heeft Böwe Systec wereldwijd 20 eigen vestigingen en wordt door agenten vertegenwoordigd in meer dan 70 landen. Böwe Systec telt ruim 1200 medewerkers. De kernactiviteiten van Böwe Systec richten zich op het hoogvolume verwerken van documenten, post & plastic cards en het ontwikkelen van software oplossingen voor deze activiteiten.

Böwe Systec behoort tot de Duitse Possehl Group, een financieel zeer sterke groep van meer dan 140 bedrijven, waarvan het merendeel gevestigd is in Duitsland. De Possehl Group valt onder de charitatieve Possehl stichting, bestaat uit 10 divisies en het rendement wordt jaarlijks voor een groot deel aan diverse goede doelen besteed.

Meer informatie: www.boewe-systec.com

 

 

 

 

 

 

 

Rate this post

Print Friendly