Konica Minolta Holdings, Inc. en Konica Minolta Business Technologies,  Inc. sluiten een wereldwijde verkoopovereenkomst met Komori Corporation in de  markt voor commercieel drukwerk.

In de  markt voor commercieel drukwerk wordt tegenwoordig steeds vaker gebruik gemaakt  van digitale printsystemen. Klanten willen vaker gepersonaliseerd drukwerk, in  kleinere aantallen met een kortere doorlooptijd. Konica Minolta Business  Technologies ontwikkelt en levert sinds 1999 digitale printsystemen voor de  productieprintmarkt. Konica Minolta heeft een goede  reputatie in de markt met betrekking tot beeldkwaliteit, duurzaamheid en  stabiliteit en een vooraanstaande positie in het light-production-kleursegment.  Komori Corporation biedt gespecialiseerde en innovatieve oplossingen in de markt  voor commercieel drukwerk. De offset-printsystemen van Komori Corporation  produceren een diversiteit aan drukwerk. Deze alliantie draagt bij aan de  ontwikkelingen in de markt en levert producten en diensten die tegemoet komen  aan de wensen van klanten.

Konica Minolta Business Technologies levert de bizhub PRESS-serie aan  Komori Corporation en voornamelijk de bizhub PRESS C8000, in de regio’s Japan,  de Verenigde Staten, Europa en China. Door het distribueren van de bizhub  PRESS-serie via verkoopkanalen van Komori Corporation en onder het Komori-merk  op OEM-basis, bereikt Konica Minolta Business Technologies nu ook klanten die  offset-printsystemen gebruiken alsbelangrijkste productiesysteem.

Konica Minolta zal een prototype van een digitaal inktjet-printsysteem,  dat samen met Komori Corporation is ontwikkeld, tonen tijdens de DRUPA 2012 van  3 tot 16 mei in Düsseldorf. Met  de boodschap ‘Giving Shape to Ideas’, stelt Konica Minolta de wensen van de  klant centraal. De organisatie wil hiermee tegemoet komen aan de verschillende  behoeften in de markt voor commercieel drukwerk, wat een belangrijke markt is  voor Konica Minolta.

Rate this post

Print Friendly