True Colours noemt zichzelf een drukkerij ‘plus, plus’. Dit Fullservice Grafisch bedrijf neemt al het werk uit handen dat komt kijken bij de communicatiewensen van een klant: digitaal drukken of printen, offsetdrukken, vormgeving, online diensten en zelfs een eigen digitale fotostudio.

Met de uitbreiding van het grootformaatpark is de veelzijdigheid van het bedrijf alleen maar toegenomen. True Colours is in 2006 gestart met het printen van grootformaat posters en banners op een inkjet poster printer van Océ. De nieuw aangeschafte Océ ColorWave 600 Poster Printer vervangt deze printer. Waar men met de oude machine nog tegen beperkingen aanliep op het gebied van printsnelheid, kwaliteit en veelzijdigheid van media, behoren deze met de nieuwste printer tot het verleden.

Naast de Océ ColorWave 600 Poster Printer heeft True Colours ook geïnvesteerd in de Océ ProCut 2500L digitale snij- en frees workflow. Deze voorziet in de behoefte om het printwerk, platen en flexibele materialen, dat is geproduceerd op de flatbed printer te snijden, frezen en rillen. Hiermee kan men bijvoorbeeld verpakkingen en displays in eigen huis houden en deze ook in allerlei vormen frezen. Voorheen werden deze opdrachten uitbesteed, met alle bijkomende beperkingen in flexibiliteit en kwaliteit. “Wij zullen continu ons productenpakket moeten verbreden, hierbij hoort ook het aanbieden van innovatieve nieuwe producten. De digitale frees- en snijmachine sluit daarmee perfect aan op onze full service gedachte”, aldus True Colours-directeur Eric van den Broek. “De reden om Océ als partner te kiezen bij de aanschaf van deze apparatuur is een combinatie van de prestaties van de snij/frees combinatie en zaken als efficiency en kostenbesparing. Daarnaast speelde de kennis, service en toewijding van de Océ organisatie natuurlijk ook een grote rol.”

Met het uitgebreide aanbod van advies tot creatie ziet True Colours de toekomst zeer positief tegemoet. Er wordt op dit moment groei behaald in alle facetten, offset, kleinformaat digitaal en grootformaat. Aangezien alle faciliteiten in huis zijn, hoeft er nooit nee verkocht te worden en kan men de klant snel van dienst zijn.

Over True Colours als fullservice grafimedia bedrijf
Directeuren Eric van den Broek en Arthur Diephuis hebben vorig jaar het 20-jarige bestaan gevierd van True Colours. Het bedrijf is gestart als lithograaf met het vervaardigen van films voor drukkerijen. Met de opkomst van DTP kwam ook het voortraject in beeld en heeft het bedrijf de aansluiting gevonden met vormgeving en creatie. Met de komst van een eigen studio kon men ook creatieve diensten gaan aanbieden bij de klant. Hierdoor kreeg True Colours de mogelijkheid om direct in een vroeg stadium bij de klant aan tafel te zitten in plaats van afhankelijk te zijn van de opdrachten van de drukker. Als uitbreiding op deze creatieve tak is men 10 jaar geleden begonnen met drukwerk, een eigen drukkerij. Heden ten dage biedt True Colours druk- en printwerk aan op zowel klein- als grootformaat. Dit betekent voor de klant één aanspreekpunt en daar zit ‘m de meerwaarde in. Advies en realisatie onder één dak, daar krijg je blije klanten van.

 

Rate this post

Print Friendly