Amstelveen, 24  februari  2012 – Canon Europe,  wereldwijd marktleider in imaging oplossingen, heeft zes 2011 BEST Awards  ontvangen van marktanalist BERTL, Inc.. Deze awards zijn een bevestiging van de  betrokkenheid bij het leveren van toonaangevende prestaties en betrouwbaarheid  over het gehele imaging portfolio van de onderneming.

Op  basis van een marktonderzoek dat door productexperts van BERTL werd uitgevoerd,  ontving Canon de BEST Awards voor individuele oplossingen binnen de  productlijnen Canon imageRUNNER en imageRUNNER ADVANCE MFD’s, de imagePROGRAF  grootformaat printers en voor uniFLOW, de Canon beheeroplossing voor printen en  scannen. Daarnaast ontving Canon Product Line of the Year awards voor de  imageRUNNER, imageRUNNER ADVANCE en imagePROGRAF  productlijnen.

De  BERTL BEST Awards voor superieure beeldkwaliteit, meerwaarde en prestaties  werden toegekend aan Canon producten in de volgende categorieën:

 

  • Best Office  Multifunctional Line of the Year

Canon imageRUNNER ADVANCE  C2030i, Canon imageRUNNER ADVANCE C5051, Canon imageRUNNER 2530i en Canon  imageRUNNER C1028iF

 

  • Best Segment 2 A3 Color  Multifunctional Printer

Canon imageRUNNER ADVANCE C2030i

 

  • Best Device Management  Solution

Canon  uniFLOW V5.0

 

  • Best Wide Format Product Line of the Year

Canon  imagePROGRAF 8300S

Canon  imagePROGRAF 6300S

 

  • Best 44-inch Graphic Arts Large Format   Printer

Canon  imagePROGRAF 8300S

 

  • Best   Color Light Production Device

Canon  imageRUNNER ADVANCE C9070 PRO

“Wij zijn erg  blij met deze awards voor oplossingen binnen ons imaging portfolio. De 2011  BERTL Best Awards zijn een bewijs van onze focus op innovatie en van onze inzet  om te waarborgen dat klanten beschikken over de beste productiemiddelen om hun  printmogelijkheden te verbeteren”, zegt Paul Rowntree, European & UK Product  Marketing Director voor Office Imaging Products bij Canon Europe  Ltd.

“Deze awards  weerspiegelen ook het succes van onze afzonderlijke programma’s. Met name de  imageRUNNER en imageRUNNER ADVANCE platforms waren in 2011 uitzonderlijk  populair . Ook de mogelijkheid om bij Canon een complete imaging oplossing af te  nemen – bestaand uit zowel hardware als software oplossingen – sprak klanten erg  aan.”

 

In reactie op  de awards die voor het Canon imagePROGRAF programma met grootformaat printers  werden ontvangen, zegt Yuichi Miyano, Director of Large Format Solutions bij  Canon Europe: “De optimale balans tussen snelheid, kwaliteit en kosten van de  imagePROGRAF iPF6300S en iPF8300S heeft ertoe geleid dat deze apparaten zeer  succesvol zijn sinds hun introductie begin 2011. Deze balans komt tot  uitdrukking met de twee BERTL Best awards voor imagePROGRAF  producten.”

 

“De  analisten van BERTL waren erg onder de indruk van de prestaties van Canon  apparaten tijdens de stemmingsronde in de herfst van 2011”, voegt Art Wynne,  president van BERTL, Inc. toe. Het is duidelijk dat Canon zich er volledig op  richt haar klanten over het gehele productportfolio de hoogste kwaliteit te  bieden en deze awards vormen een erkenning van die toewijding en  betrokkenheid.”

Rate this post

Print Friendly