Schiphol-Rijk, 21 februari 2012 – NetApp heeft Thomas Ehrlich aangesteld als de nieuwe Vice President Channels, System Integrators and Alliances EMEA. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de bedrijfsstrategie van ’de belangrijkste kanalen van NetApp in EMEA, waaronder distributeurs en resellers, system integrators en allianties met technologiepartners. Zijn belangrijkste taak is om het partnernetwerk in EMEA verder uit te bouwen, nieuwe omzetstromen te genereren en nieuwe gebieden binnen ’de markt van NetApp aan te boren. Hij zal de integratie en inzet van technologietrends en –oplossingen in deze indirecte community verder aansturen.

Het is erg prettig dat Thomas Ehrlich nieuwe verantwoordelijkheden op zich neemt. In de dertien jaar dat hij voor NetApp werkzaam is, heeft hij in verschillende functies een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van ons bedrijf”, zegt Andres König, Senior Vice President and General Manager EMEA. “Ik heb er alle vertrouwen in dat hij ons partnernetwerk verder zal versterken om de behoeften van onze klanten te ondersteunen en NetApp zal helpen verder uit te breiden in EMEA om aan de vraag naar onze oplossingen voor storage- en datamanagement te voldoen. Zijn aanstelling betekent een belangrijke stap voor NetApp in EMEA. We blijven onze business uitbreiden en willen onze positie verstevigen als innovator in de storagemarkt.”

Thomas Ehrlich trad in 1999 bij NetApp in dienst en vervulde verschillende functies. Hij was onder meer actief als Indirect Sales Manager Central Europe en Director Sales GEO Central Europe. In mei 2008 werd hij aangesteld als Area Vice President South and Northeast EMEA. In deze functie was hij verantwoordelijk voor ’de verkoopactiviteiten van NetApp in deze regio’s. In zijn laatste functie gaf Thomas Ehrlich leiding aan de EMEA Field Operations-groep, waar hij expertise rond programma’s en processen ontwikkelde. Thomas Ehrlich werkt vanuit München en rapporteert rechtstreeks aan Andreas König, Senior Vice President and General Manager EMEA.

 

Rate this post

Print Friendly