Breukelen, 20 februari 2012 – Jetmail, een van de grootste mailing providers in Europa, kiest voor de Xerox iGen4 EXP. Met deze nieuwe digitale kleurenpers is Jetmail in staat nieuwe markten aan te boren en kunnen zij ook in kleinere oplagen afdrukken zonder in te leveren op kwaliteit. Door de XXL-versie van de iGen4, kan Jetmail nu papiersoorten van zeer gevarieerde formaten (tot 364 mm x 660 mm) en materialen verwerken. Jetmail is met de iGen4 in staat om, tegen lage kosten, multi-up opdrachten te produceren, zoals drieslaggevouwen A4-brochures, wenskaarten en grote (boek)omslagen. De resolutie van 2400 dpi en de matte toner staan borg voor afdrukken van hoge kwaliteit.

De iGen4 heeft een milieuvriendelijk karakter en maakt gebruik van droge inkten (toners), die niet giftig zijn en zo min mogelijk afval opleveren. Meer dan 97 procent van de onderdelen is opnieuw te gebruiken. Dit speelde voor Jetmail, naast het efficiënt produceren en het innovatieve karakter van deze nieuwe pers, een grote rol bij het kiezen voor Xerox.

Tim Corsmit, algemeen directeur van Jetmail: “Voor onze klanten willen wij het beste van het beste en wij hebben hierin onze naam hoog te houden. We werken flexibel, snel en veilig, en 24/7. De aanschaf van de iGen4 EXP past volledig bij ons streven naar kwaliteit en biedt ons nieuwe kansen in full colour. We verzorgen niet alleen grote mailings en opdrachten voor nationale en internationale klanten, maar juist nu ook kleinere opdrachten. We kunnen nu scherper concurreren door een lagere TCO.”

Marcel Martens, directeur Large Accounts bij Xerox Nederland, vult aan: “Jetmail is voor ons een nieuwe klant. Wij zijn er trots op dat zo’n mooi mailinghuis voor ons heeft gekozen en we hopen ze verder te kunnen ondersteunen met workflow-oplossingen, waarmee ze nog productiever kunnen werken.”

Rate this post

Print Friendly