Toshiba introduceert de e-STUDIO256se serie en de e-STUDIO856se serie. De in totaal acht nieuwe monochrome systemen in het mid- en hoogvolume segment leveren excellente prestaties en een standaard in beveiliging die zelfs op de meest uitdagende vereisten inspeelt.

Wipe-technologie

De Toshiba e-STUDIO256se/306se, e-STUDIO356se/456se en e-STUDIO556se/656se/756se/856se zijn uitgerust met de innovatieve beveiliging van de harde schijf van Toshiba. De Wipe-technologie in deze systemen versleutelt standaard alle gegevens, waardoor ze zijn beveiligd tegen ongeautoriseerde toegang. Hoe het werkt? Het multifunctionele systeem moet zich authentificeren alvorens toegang te krijgen tot de opgeslagen data. Als de harde schijf wordt gedemonteerd en op een ander systeem wordt aangesloten, vindt er geen authenticatie plaats. De encryptiesleutel wordt dan automatisch vernietigd, zodat het onmogelijk wordt om de data te decoderen.

Betrouwbaar en veilig

De geavanceerde Wipe-technologie databeveiliging gaat niet ten koste van de productiviteit, aangezien het versleutelen van de data in real-time op de harde schrijf zelf plaatsvindt. Daarmee zijn de nieuwe e-STUDIOse-systemen in één klap de veiligste e-STUDIO-modellen aller tijden. Het beschermen van confidentiële en bedrijfskritische informatie wordt steeds belangrijker. Het is dan ook niet voor niets dat Toshiba in het tijdsbestek van enkele maanden het grootste deel van de productlijn heeft uitgerust met de innovatieve Wipe-technologie.

De ideale multifunctional

De nieuwe monochrome systemen zijn netwerkklaar en bieden met een snelheid tot 85 ppm efficiënte multifunctionaliteit. Naast printen, kopiëren, faxen en e-mailen kan deze gehele zwart-wit serie kleurenscans produceren met een hoge resolutie. Voor het optimaliseren van complexe werkprocessen bieden alle nieuwe modellen een grote range afwerkingsmogelijkheden en Toshiba-oplossingen.

Rate this post

Print Friendly