Breukelen, 16 februari 2012 – Greijdanus College, Accretio en de Zevenster, allen onderdeel van GO|ON – Gereformeerd Onderwijs Oost-Nederland, hebben na een aanbesteding gekozen voor de dienstverlening van Xerox. Xerox installeerde bij vier vestigingen van het Greijdanus College (voortgezet onderwijs) en de vestigingen van de basisscholen Accretio en de Zevenster 55 mfp’s (multifunctionele printers) en een hoogvolume zwart-wit printer op de centrale repro van Greijdanus.

De hoogvolume zwart-wit productieprinter, de Xerox 4127, wordt door het Greijdanus College gebruikt voor het bulkwerk op de repro. Hierbij gaat het om drukwerk voor de eigen school zoals onderwijsmethodes en syllabi. De mfp’s staan op de verschillende locaties van de scholen voor de dagelijkse printactiviteiten.

Clemens Broekroelofs, Hoofd ICT Greijdanus College: “Wij zijn positief verrast door het meedenken en de productiviteit van Xerox. Het is altijd fijn om te zien dat de inzet goed is. De mfp’s zijn daarnaast heel eenvoudig in gebruik. De displays zijn anders dan we gewend waren, maar zonder enige handleiding of uitleg kan iedereen gebruik maken van de nieuwe machines. Ook is de interface een stuk eenvoudiger. Kortom, we zijn erg blij met deze samenwerking

Rate this post

Print Friendly