ReadSoft, wereldwijd marktleider in Document Proces Automatisering, neemt foxray AG over, een leidende ontwikkelaar van Business Proces Automatisering platforms en oplossingen.

ReadSoft biedt leidende oplossingen voor Document Proces Automatisering en is wereldwijd de grootste leverancier voor elektronische factuurverwerking. De ambitie is om organisch te groeien en via acquisities van bedrijven die complementaire technologie leveren welke past in de strategische ontwikkeling van ReadSoft.

Foxray ontwikkelt en levert de software suite xbound , een hoogstaand Business Proces Automatisering platform. Xbound zal worden geïntegreerd met de ReadSoft Capture technologie. De sales en consultancy van beide organisaties zal worden samengevoegd. Gezamenlijk biedt dit een grote stap in technologie, concurrentiekracht en versterkt dit het marktleiderschap van ReadSoft.

“De overname van foxray is volledig in lijn met onze strategie en wij nemen hiermee een technologisch zeer competente organisatie over waarmee onze oplossingen worden aangevuld en uitgebreid. Door onze DOCUMENTS oplossing te combineren met foxray’s xbound hebben wij een zeer sterke Capture oplossing voor nu en in de toekomst” aldus Gert-Jan de Vries, Managing Director ReadSoft Benelux.

“ReadSoft is een perfecte match voor foxray” zegt Ralf Göbel, CTO en mededirecteur van foxray. “Foxray’s producten en oplossingen vullen de ReadSoft oplossingen aan, waarvan onze gezamenlijke klanten zullen profiteren”

Foxray heeft ervoor gekozen om onderdeel van ReadSoft te worden omdat wij ReadSoft zien als leidende leverancier in ons vakgebied. Door de internationale organisatie van ReadSoft en de financiële slagkracht zijn wij verzekerd van succes voor onze klanten, partners, prospects en uiteraard voor onszelf” aldus Torsten Malchow, CSO en mededirecteur van foxray.

 

Rate this post

Print Friendly