De 9e editie van het congres Document & Workflow Management geeft inzicht in alle ins & outs én de laatste ontwikkelingen op het gebied van document management en workflowprocessen. Het congres biedt door middel van praktijkcases, expertsessies en workshops concrete handvatten die direct toepasbaar zijn binnen uw eigen organisatie.Schrijf nu in

Digitale communicatie is in deze tijd niet meer weg te denken. Door de ontwikkelingen op het gebied van digitalisering en nieuwe werkvormen wordt door internet en andere nieuwe media in toenemende mate informatie uitgewisseld. Hierdoor hebben veel organisaties nog de grootste moeite om alle informatiestromen in goede banen te leiden. De dagelijkse ontvangst van berichten via e-mail, sms, webportalen en ook via de traditionele post, zorgt voor een enorme uitdaging om deze brij van informatie effectief en efficiënt te verwerken.

Deze uitdaging staat centraal tijdens het congres Document & Workflow Management.

Informatiemarkt en netwerkborrel

Tijdens de pauzes en de netwerkborrel komt u op de informatiemarkt in contact met de belangrijkste aanbieders op het gebied van Document & Workflow Management. Tevens biedt deze informatiemarkt de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met collega’s.

 

Rate this post

Print Friendly