De MX-2310U van Sharp heeft de Pick of the Year onderscheiding ontvangen van Buyers Laboratory Inc. (BLI). Deze felbegeerde prijs wordt toegekend aan de beste MFP’s, die worden beoordeeld op een breed scala van kenmerken en prestaties. BLI roemt de A3 kleuren-MFP van Sharp om zijn uitstekende kleurweergave, hoge productiviteit en het milieubewuste ontwerp.

Houten, 13 februari 2012 – Elk jaar publiceert BLI gedetailleerde verslagen van printers, multifunctionals en andere kantoormachines. Slechts een klein aantal van deze toestellen komt in aanmerking voor een Pick of the Year award. “Dit model is indrukwekkend op meerdere vlakken”, aldus BLI die Sharp een zeer hoge waardering gaf op diverse segmenten. “Naast haar hoge betrouwbaarheid, hoge productiviteit het milieubewuste ontwerp, is de MX-M2310U een van de voordeligste A3 kleuren-MFP’s op dit moment. De MX-2310U levert een nog hogere productiviteit met een afdruksnelheid in kleur van 21 tot 30 ppm tegen een concurrerende prijs. Daarnaast onderscheidt dit model zich van de concurrentie door haar uitstekende IT-gerelateerde aspecten”, aldus de onderbouwing van BLI voor de toekenning van de award.

“Uiteraard zijn wij er zeer trots op dat wij de prestigieuze BLI Pick of the Year 2012 award voor onze MX-2310U in ontvangst mogen nemen. De afgelopen jaren won Sharp al meerdere onderscheidingen voor haar MFP’s, maar deze erkenning van BLI is toch bijzonder. Hun analisten kijken verder dan louter kenmerken en specificaties. Deze award onderstreept de kwaliteit en buitengewone functionaliteit van deze A3 kleuren-MFP”, aldus Wilbert Hendriks, Manager Product Marketing Document Systems van Sharp Electronics Benelux.

Over Buyers Laboratory Inc. BLI reikt prijzen uit voor producten die superieure prestaties bieden in de verschillende categorieën. Ieder product wordt grondig getest op essentiële prestatieaspecten zoals betrouwbaarheid, beeldkwaliteit bij kopiëren en afdrukken, productiviteit en efficiency bij kopiëren en afdrukken, gebruiksvriendelijkheid en zuinig gebruik. Buyers Laboratory is al sinds 1961 het meest vooraanstaande onafhankelijke testlaboratorium voor kantoorapparatuur en belangenvertegenwoordiger voor de zakelijke consument. Naast het publiceren van de meest uitgebreide en accurate testrapporten binnen de industrie over kantoorapparatuur voor documentimaging, waarvoor maandenlange praktijktests in de laboratoria van BLI worden uitgevoerd, is het bedrijf de meest vooraanstaande bron voor uitgebreide databases met specificaties en prijzen van copiers, printers, faxen en multifunctionele producten. De databases van BLI bevatten meer dan 10.000 producten en hebben een gevestigde reputatie als de meest betrouwbare en complete bron voor wereldwijde concurrentie-informatie.

Over Sharp Als een van ‘s werelds grootste fabrikanten van business- en consumentenelektronica is Sharp zich zeer bewust van haar ecologische verantwoordelijkheid en zet zich in voor het terugdringen van haar CO2-uitstoot. De ‘supergroene strategie’ van Sharp focust op de ontwikkeling van zowel energiezuinige als energieproducerende producten in de ecologisch geavanceerde fabrieken. Een verantwoordelijke recycling is uiterst belangrijk voor het bedrijf. De belofte om een ecologisch verantwoord bedrijf te worden bevat onder andere de doelstelling om zowel de directe als de indirecte CO2-uitstoot in de producten en alle andere aspecten van het bedrijf significant te verminderen. Alle fabrieken en producten van Sharp voldoen aan wereldwijde milieustandaarden die continu worden herschreven en bewerkt.

 

Rate this post

Print Friendly