Tijdens de Grafische Vakbeurs heeft Drukkerij ReproPrint uit Capelle aan den IJssel bekend gemaakt met Konica Minolta in zee te gaan. De keuze viel op een bizhub PRESS C6000 vanwege zijn snelheid in combinatie met de afdrukkwaliteit.

Michel Zijderveld, directeur van ReproPrint, zegt hierover: “Wij hebben gekozen voor het Konica Minolta-systeem vanwege de afdrukkwaliteit en dan met name in de volvlakken en de opgebouwde tinten incombinatie met de snelheid. We kunnen hiermee kleine oplages produceren, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Ook kan het Konica Minolta-systeem veel verschillende papiersoorten verwerken voor bijvoorbeeld visitekaartjes, geboortekaartjes en doosjes.”

Ruud van Soest, Marketing Manager bij Konica Minolta, is blij met ReproPrint als klant. “Een partij die modern vakmanschap combineert met solide ervaring verwelkomen wij graag. Onze systemen zijn bij uitstek geschikt voor drukkerijen die ambachtelijk drukken combineren met modern printen en afwerken voor kleinere oplagen. De reactie van de gebruikers op onze systemen onderschrijven de uitkomsten van het BLI-onderzoek.” Recentelijk ontving Konica Minolta van BLI voor de tweede keer op rij de Line of the Year Award.

Konica Minolta toonde tijdens de Grafische Vakbeurs haar nieuwste productieprinters en diverse productie printing solutions, waaronder web to print-oplossingen.

Voor meer informatie over ReproPrint, kijk op: www.reproprint.nl

Voor meer informatie over Konica Minolta, kijk op: www.konicaminolta.nl

 

Rate this post

Print Friendly