Als specialist op het gebied van data capture en document management heeft Docspro al jaren een succesvol samenwerkingsverband met Unit4. In gezamenlijkheid leveren Unit4 en Docspro een oplossing voor het intelligent verwerken van inkoopfacturen in combinatie met de Unit4 producten FIS2000 en FMS. Tijdens de jaarlijkse sales kick-off van Unit4 werd het succes van deze samenwerking beloond met de uitreiking van de Docspro sales award. Tjaard Boersma van Unit4 ontving de award uit handen van Elles van der Werff sales manager bij Docspro.

Over UNIT4

UNIT4 levert unieke ICT-oplossingen die waarde toevoegen op financieel, personeel en logistiek gebied. UNIT4 is een internationaal opererende softwareonderneming die het bedrijfsleven en de (semi)-overheid een unieke totaaloplossing biedt: geavanceerde, branchegerichte standaard bedrijfssoftware en bijbehorende ICT-diensten en internetoplossingen.

Voor gebruikers van FIS2000 en FMS heeft UNIT4 de modules FIS/Image en FMS/Image ontwikkeld. Hiermee kunnen inkoopfacturen eenvoudig gescand en toegevoegd worden aan boekingen. Hiermee wordt elektronische archivering van documenten volledig geïntegreerd met de functionaliteit van deze financiële systemen en de workflow die daarbinnen wordt gehanteerd. Doordat de factuur in één handeling kan worden geboekt en geïndexeerd voor uw archief, wordt veel tijd bespaard.

Rate this post

Print Friendly