Tijdens de Grafische Vakbeurs te Hardenberg (7 tot en met 9 februari 2012) zal Océ Display Graphics de nieuwe Océ CS9360 Eco-Ultra printer tonen. Deze outdoor roll-to-roll printer overtreft alle verwachtingen als het gaat om het produceren van ULTRA printkwaliteit tegen een ULTRA betaalbaarheid op een ULTRA snelheid.

De nieuwe Océ CS9360 Eco-Ultra is uiterst geschikt voor printproviders, drukkerijen, print- of copyshops, reprografen, beletteringsbedrijven of andere grafische ondernemers die willen starten of juist hun huidige printcapaciteit in grootformaat full-colour prints willen uitbreiden.

Typische applicaties waarvoor de Océ CS9360 Eco-Ultra gebruikt kan worden zijn o.a. voertuigbelettering, reclamezuilen, billboard posters, canvas, presentatiesystemen, lichtbakken, POS/POP displays, interieurdecoratie & behangpapier, span- en zeildoeken en andere vormen van indoor- en outdoor signage.

De nieuwe Océ CS9360 Eco-Ultra printer is voorzien van de nieuwste drop-on-demand variabele Piëzo-printkop met een maximale printresolutie van 1.440dpi voor ULTRA printkwaliteit. De maximale printbreedte is 1615mm en deze printer maakt gebruik van 440ml Eco-solvent cartridges in 4 kleuren (CMYK), welke een outdoor bestendigheid hebben van 3 jaar ongelamineerd.

Daarnaast is de Wave-Stitching technologie sterk verbeterd waardoor er in verschillende nieuwe printmodi geprint kan worden en heeft men meerdere opties toegevoegd aan de variabele druppel-families. Dit resulteert in ULTRA zuining inktverbruik en ULTRA gedetailleerde afbeeldingen. Met andere woorden, printen op hoge snelheid in Quality modus (720x1080dpi; ca. 10 m2/p.u.) en ULTRA snel printen in Draft modus (360x360dpi; ca. 28 m2/p.u.). Dit maakt de nieuwe Océ CS9360 Eco-Ultra tot 30% sneller dan zijn voorganger!

Uiteraard voldoet deze nieuwe Océ CS9360 Eco-Ultra printer aan gebruikers- en onderhoudsgemak door het eenvoudige bedieningspaneel, is de printer zeer gemakkelijk te onderhouden, is een automatische sheet-off functie ingebouwd om prints direct na het printen af te snijden en kan deze printer met de Eco-solvent inkten gewoon gebruikt worden in gewone printshop omgevingen zonder gebruik te maken van een afzuiginstallatie.

De nieuwe Océ CS9300 Eco-Ultra serie is tevens ook te verkrijgen op een breedte 54″( Océ CS9350 Eco-Ultra).

U bent van harte welkom om deze nieuwe Océ CS9360 Eco-Ultra printer te aanschouwen op de stand van Canon/Océ tijdens de Grafische Vakbeurs te Hardenberg in hal 5, standnummers 508/509/515/516 van 7 tot en met 9 februari. Toegangskaarten zijn te bestellen via www.samenscoren.com.

Rate this post

Print Friendly