Nieuwegein, 30 januari, 2012 – Autonomy, onderdeel van HP, kondigt een belangrijke nieuwe release aan van haar eDiscovery oplossing. Autonomy eDiscovery verenigt de beste functionaliteiten van Autonomy’s Stratify voor review, Autonomy Introspect voor levering van informatie en Autonomy Investigator en ECA voor identificatie en eliminatie. Door gebruik te maken van Autonomy IDOL 10 biedt deze geïntegreerde oplossing automatische herkenning van concepten en ideeën in de totale bedrijfsdata, van ongestructureerde mensvriendelijke informatie tot gestructureerde data. Grote organisaties en advocatenkantoren kunnen hun voordeel behalen met de geavanceerde technologie en kennis van Autonomy op het gebied van eDiscovery in de cloud, on-site en met specifieke HP-toepassingen.

Eén applicatie voor eenvoudige en geïntegreerde eDiscovery

Juridische afdelingen en advocatenkantoren behandelen honderden zaken gelijktijdig en elke stap in het eDiscovery proces zorgt voor het uitwisselen van data. Bij elke onbeveiligde overdracht van data tussen systemen wordt een risico gelopen. Autonomy eDiscovery verandert dit paradigma drastisch door één enkele oplossing te bieden voor het beheren van het hele eDiscovery proces. De applicatie brengt de volgende oplossingen samen:

Autonomy Investigator en ECA – voor snelle casebeoordeling en voor het ter plekke analyseren van data.
Autonomy Stratify – de workflow oplossing met een intuïtieve, eenvoudige interface.
Autonomy Introspect – voor de verwerking, herziening en levering van informatie. Introspect biedt unieke mogelijkheden voor het omgaan met complexe procesvoering met meerdere betrokken partijen.

Autonomy’s veilige, private cloud speelt op dezelfde, eenvoudige manier een belangrijke rol doordat het zowel de eigen organisatie, als externe adviseurs, gedeelde toegang tot de actuele activiteiten voor de procesvoering geeft. Hierdoor wordt het risico van data importeren, exporteren en data-uitwisseling tussen partijen verder geëlimineerd.

Autonomy biedt ook een eDiscovery toepassing die de Autonomy eDiscovery software combineert met HP hardware, waaronder HP ProLiant servers en HP Storage oplossingen. Deze specifieke appliance is direct inzetbaar en geschikt voor snelle uitrol binnen organisaties, advocatenkantoren of dienstverleners. Zo kunnen zij binnen enkele uren de toepassing installeren en automatisch data uploaden naar een beveiligde cloud-omgeving of server zodat de data direct kan worden gebruikt en worden herzien.

Meaning Based Codering voor dynamische, real-time eDiscovery

De mogelijkheid om concepten en patronen in data te herkennen is cruciaal bij eDiscovery. Zo zullen bijvoorbeeld witteboordencriminelen die frauderen nooit het woord ‘fraude’ gebruiken in e-mails of voicemails. Zij gebruiken hiervoor codewoorden of synoniemen die door eenvoudige technologieën, gebaseerd op steekwoorden, niet worden opgemerkt.

Autonomy eDiscovery voorkomt dit door Meaning Based Coding toe te passen, een revolutionaire technologie die gebruik maakt van de mogelijkheden van IDOL om op conceptueel niveau de betekenis van informatie te begrijpen. Met dit begrip kunnen coderingsaanbevelingen worden gegeven voor de relevantie van zaken in bepaalde omstandigheden. Hierdoor hebben juridische teams die Autonomy’s eDiscovery platform gebruiken, dankzij de real-time gedragscategorisering, een groot voordeel ten opzichte van voorspellende coderingsmethoden. Deze mogelijkheden stellen organisaties in staat om: Coderingsbeslissingen door het team te begrijpen, gekoppeld aan de betekenis van documenten die worden herzien.

Bij het opnemen documenten automatisch te coderen, op basis van voorbeelden of gebaseerd op automatisch geclusterde content. Hierop worden direct workflows gedefinieerd waardoor de efficiëntie wordt vergroot. Ook potentieel relevante documenten worden automatisch geïdentificeerd waardoor de workflow voor documentherziening wordt versneld.

Dynamisch in real-time aanbevelen van documentcoderingen te geven. Dit bewijst het snelle begrip van het platform van de manier waarop het team codeert waardoor accuraat en consistent wordt gecodeerd.
Automatisch de conceptuele begripsvorming van het systeem te updaten op het moment dat nieuwe documenten worden toegevoegd en/of juristen aanvullende documenten herzien en coderen.

eDiscovery voor alle bedrijfsinformatie – mobiel, social, audio, video en gestructureerde data

Autonomy eDiscovery is een geavanceerd platform gebouwd voor moderne organisaties waar mobiele apparatuur alom is vertegenwoordigd en social media een onmisbare component is van de bedrijfsvoering. De mogelijkheid om met zowel ongestructureerde als gestructureerde data om te gaan draagt bij aan het onderscheidend vermogen. Steeds meer organisaties zoeken naar een manier om alle verschillende types data aan het eDiscoveryproces te kunnen toevoegen. Inclusief data uit gestructureerde bronnen zoals human resource oplossingen, transactiesystemen en data uit call center logfiles. De mogelijkheid om alle vormen van data te kunnen behandelen is cruciaal om te voldoen aan de vraag van regelgevende instanties, rechtbanken en partijen die zich inzetten voor een grotere en meer diverse hoeveelheid informatie.

Autonomy’s eDiscovery platform voorziet in de volgende mogelijkheden voor allesomvattende eDiscovery, gekoppeld aan een breder information governance initiatief van organisaties:

Het begrijpen en verwerken van alle vormen van data waaronder ongestructureerde data, menselijke informatie zoals e-mail, mobiele data, audio, video en social media en gestructureerde data.

Gedreven door Autonomy IDOL 10, kan het nieuwe eDiscovery platform ook gebruik maken van de integratie met HP’s DBA, een innovatieve technologie die automatisch gestructureerde data van applicaties en databases verzamelt.

 

Rate this post

Print Friendly