Konica Minolta Business Solutions Europe heeft voor het tweede achtereenvolgende jaar de Buyers Laboratory Inc.(BLI) A3 MFP ‘Line of the Year’-award gewonnen. BLI reikt deze prijs jaarlijks uit aan de leverancier wiens productlijn het beste is, gebaseerd op de resultaten van individuele modellen.

Konica Minolta is zes* keer afzonderlijk verkozen tot winnaar voor haar zakelijke kleurenproducten, variërend in snelheid van 22 tot 65 pagina’s per minuut (ppm). In tegenstelling tot de meerderheid van de overige zakelijke kleurmodellen, scoorden de producten van Konica Minolta zeer hoog en waren zij consistent van begin tot eind in de BLI high-volume testen. Daarnaast hebben alle kleurenwinnaars van Konica Minolta goede kritieken gekregen voor zowel zakelijke afbeeldingen als voor foto’s.

De zwart-witlijn van Konica Minolta heeft acht** winnaars, variërend in snelheid van 22 ppm tot 75 ppm. Hoge scansnelheden en uitzonderlijke papierverwerkingsmogelijkheden, waaronder modulaire afwerkingsopties waarmee gebruikers eenvoudig kunnen upgraden als hun behoeften veranderen, kenmerkt de meerderheid van deze winnaars. De bovengemiddelde prestaties van de systemen in de BLI real-world job stream-test betekent dat men niet hoeft te wachten, wanneer meerdere gebruikers tegelijkertijd opdrachten naar het systeem sturen.

George Mikolay, senior product editor A3/Copier MFP’s bij BLI, zegt: “De productlijn van Konica Minolta heeft indruk op ons gemaakt met de veertien A3-winnaars – meer dan iedere andere aanbieder van MFP’s.” Onder de winnaars is geen enkele storing opgetreden. Het enige onderhoud dat nodig was, was routineonderhoud dat preventief was ingepland. Gekeken naar alle geteste A3 MFP’s, heeft Konica Minolta de meest betrouwbare staat van alle leveranciers die in aanmerking kwamen voor een award.

Wij zijn trots dat we de BLI A3 MFP Line of the Year-award dit jaar weer hebben gewonnen”, zegt Olaf Lorenz, general manager van de internationale marketing-divisie van Konica Minolta Business Solutions Europe. “Het geeft onze klanten het vertrouwen dat ze gekozen hebben voor producten van uitstekende kwaliteit met de nieuwste technologieën.”

*De A3 zakelijke kleurenwinnaars van Konica Minolta zijn de bizhub C220, C280, C360, C452, C552/C552DS en bizhub C652/C652DS.
**De huidige zwart-wit A3-winnaars van Konica Minolta zijn de bizhub 652, 552, 423, 363, 283, 223, 601 en bizhub 751.

 

Rate this post

Print Friendly