BERTL, een onafhankelijk testlaboratorium, heeft Konica Minolta onderscheiden met verschillende ‘Fall 2011 BERTL’s Best awards’, voor zijn hardware- en software-oplossingen. Zij reikten de award voor beste productielijn van het jaar uit aan de bizhub PRESS C8000, de bizhub PRESS C7000 en de bizhub PRO 1200.

“Tijdens deze stemronde van BERTL waren de expertanalisten onder de indruk van de testresultaten van deproductieprinters van Konica Minolta”, zegt Art Wynne, president van BERTL Inc. “De bizhub PRESS-lijn blijft ons imponeren en verdient daarom de onderscheiding voor beste productielijn van het jaar.”

Sinds 1995 onderscheidt BERTL de beste apparaten, software en productlijnen die dat jaar geïntroduceerd zijn in de markt voor digitale reproductieapparatuur, met een award. De categorieën zijn gebaseerd op desktop-, werkgroep-, afdelings- en productie-omgevingen. BERTL selecteert apparaten en software die er uitspringen ten opzichte van concurrenten.

“De BERTL’s Best award is een erkenning van de inspanningen die wij doen, om onze klanten te voorzien van een passende oplossing voor al hun digitale productieprintbehoeften.”, zegt Ruud van Soest, Marketing Manager bij Konica Minolta Business Solutions Nederland BV. “De behoeften van klanten zijn leidend voor onze productverbeteringen. Daarom waarderen wij de erkenning van BERTL des te meer. Zij richten zich met hun tests op de gebruiker en bedrijfsdynamiek.”

Het is de vijfde keer in 2011 dat Konica Minolta onderscheidingen van BERTL ontvangt voor zijn productieprintportfolio. Konica Minolta ontving verschillende ‘Spring 2011 BERTL’s Best awards’, waaronder het beste kleurproductie-systeem voor de bizhub PRESS C8000, het beste ‘light-productiesysteem’ voor de bizhub PRESS C7000 en het beste zwart-wit productiesysteem voor de bizhub PRO 1200. In maart van dit jaar ontving de bizhub PRESS C8000 de Exceptional Certified Five Star award.

 

 

 

 

Rate this post

Print Friendly