Eindhoven, 26 januari 2012 – VDD IQware, ontwikkelaar en leverancier van het Enterprise Content Management (ECM) systeem Hyarchis.Net, voegt Case Management toe aan haar ECM-suite. Met Hyarchis.Net Case Management wordt de focus op het eindresultaat gelegd en niet op het werkproces. Dit sluit aan bij de nieuwe manier van werken, waarin flexibele bedrijfsprocessen worden ondersteund door een in het bedrijfsproces geïntegreerde oplossing. Medewerkers worden correct en gestructureerd door het werkproces begeleid en regisseren het werkproces geheel zelf. Dit gaat verder dan workflow management waarbij kenniswerkers geen vrijheid hebben om het proces te veranderen.

Organisaties streven naar efficiënte en flexibele werkprocessen en een optimale service naar de klant. Het wordt daarbij steeds belangrijker om snel te reageren op veranderende marktomstandigheden. Een nieuwe eis bij een vergunningsaanvraag, een factuur die op een ander tijdstip dan normaal gefactureerd moet worden of een extra controlecheck bij een hypotheekaanvraag; allemaal zaken die in Hyarchis.Net Case Management zelf geregisseerd en geregistreerd kunnen worden. Het startpunt, het eindresultaat en de controlemomenten staan vast, maar alle tussenliggende stappen zijn door de kenniswerker flexibel te doorlopen. Hyarchis.Net Case Management leidt tot tijdwinst en een efficiëntere samenwerking in een case. De oplossing is webbased en daarom eenvoudig in beheer en binnen een zeer kort tijdsbestek te implementeren.

“Met Hyarchis.Net Case Management spelen wij in op nieuwe behoeften uit de markt”, stelt André van der Doelen, directeur van VDD IQware. “Case Management ondersteunt werkprocessen op een flexibele manier waarbij afwijken van het proces mogelijk is. Hyarchis.Net Case Management stelt hierbij het eindresultaat centraal, niet het werkproces zelf. Hyarchis.Net Case Management biedt inzicht in de workload om doorlooptijden te bewaken en leidt tot kostenbesparing en tijdwinst door een efficiëntere samenwerking in een case. De oplossing biedt alle flexibiliteit die nodig is om snel wijzigingen door te voeren en de voorsprong op concurrentie te behouden.”

 

Rate this post

Print Friendly