De Rijke, een transportbedrijf gevestigd in Spijkenisse, is de laatste jaren uitgegroeid tot een internationale logistieke dienstverlener met een uitgebreid netwerk vanvervoerstromen en vestigingen in heel Europa. Met deze groei kwam ook de behoefte aan efficiëntere bedrijfsvoering met meer geautomatiseerde processen, waaronder het facturatieproces. Konica Minolta, leverancier van documentoplossingen, biedt hierin passende oplossingen.

Zo leveren zij de factuurverwerkingsoplossing Basware en het ‘Follow-Me printing’-principe met SafeQ als afdrukoplossing. Met Follow-Me printing kan een gebruiker zijn opdrachten naar een printerpool sturen en daarna op iedere willekeurige multifunctional afdrukken. Documenten liggen op die manier nooit meer ergens onbewaakt bij een printer. Tevens worden OPS Core en OPS Monitor ingezet om de meer dan 40 Konica Minolta-systemen optimaal te monitoren. Door Konica Minolta Frankrijk is onlangs een OPS Consult-traject afgerond om ook De Rijke in Frankrijk te voorzien van diverse systemen en Solutions. Dit traject wordt door Konica Minolta Nederland ondersteund.

Richard Span, Financieel Directeur van De Rijke, zegt: ”Konica Minolta keek met ons mee en kwam met passende oplossingen. Het is een partij die meer doet dan alleen nadenken over hardware. Ze hebben in kaart gebracht hoe wij onze informatiestromen zo optimaal mogelijk kunnen digitaliseren.”

Ernst Kolvenbag, algemeen directeur van Konica Minolta Business Solutions BV, ziet de keuze van De Rijke voor Konica Minolta als een compliment. “Konica Minolta heeft veel transportbedrijven als klant en daardoor de benodigde professionele ervaring in deze sector. We zijn blij dat een professionele transportorganisatie als De Rijke voor ons heeft gekozen. Zij hebben voor onze Solutions zoals Basware, OPS Consult en OPS Contract Management, maar daarnaast ook voor debenodigde hardware gekozen. Wij bieden ze totale ontzorging op het gebied van beheer van machines en de levering ervan. Deze totaaloplossing zal voor De Rijke een grote mate van efficiëntie bij het optimaliseren van hun documentstromen en werkprocessen opleveren.”

Rate this post

Print Friendly