Docufacts

Nieuws

January 19, 2012 by Ricoh in Bedrijfsnieuws, Markt & Onderzoek, Officeprinting, Weekly| 293 views

Ricoh ‘leider’ in Managed Print Services volgens wereldwijde IDC marktanalyse

‘s-Hertogenbosch, 18 januari 2012 – Ricoh, specialist in documentmanagement en IT dienstverlening, is recent uitgeroepen tot leider in de marktanalyse van IDC: “IDC MarketScape: Worldwide Managed Print Services 2011 Hardcopy Vendor Analysis.”** Dit jaarlijkse rapport verschijnt nu voor de tweede keer.

De jongste analyse vergelijkt 11 leveranciers van hardcopy-oplossingen op de wereldwijde markt voor Managed Print Services (MPS). In de gedetailleerde definitie van MPS die IDC hanteert, wordt de nadruk gelegd op pro-actief beheer van de imaging- en printomgeving van klanten, de voortdurende verbetering van die omgeving en veranderingsmanagement.

Als leider heeft Ricoh hoge scores behaald op strategisch en functioneel gebied. In de woorden van Holly Muscolino, Research Director Hardcopy Peripherals – Software and Services Program van IDC en auteur van het rapport: “Ricoh onderscheidt zich vooral door de ontwikkeling van zijn mondiale reikwijdte (coherente wereldwijde structuur, bedrijfsvoering en processen) en de gestructureerde aanpak voor het leveren van documentbeheer.”

De strategie voor documentbeheer die Ricoh heeft ontwikkeld vanuit een brede, wereldwijde ervaring, richt zich op de meest urgente behoeften van de klant op het gebied van MPS, zoals kostenbeheersing, duurzaamheid, gegevensbeveiliging en -beleid, efficiency van bedrijfsprocessen, veranderingsmanagement binnen de onderneming, productiviteit van informatiewerkers (iWorkers), optimalisering van de informatie en strategische infrastructuur.

“Waar het MPS-aanbod van de concurrentie zich sterk richt op apparaten en afdrukbeheer, speelt het documentbeheer van Ricoh in op de bedrijfspraktijken voor zowel gedrukte als elektronische informatie,” aldus Paul Nanninga, Director Managed Document Services & Strategic Accounts bij Ricoh Nederland. “We proberen te begrijpen hoe ondernemingen informatie toegankelijk maken, gebruiken en opslaan. Vervolgens veranderen en optimaliseren we deze processen om ze veiliger, efficiënter en effectiever te maken.”

** “IDC MarketScape: Worldwide Managed Print Services 2011 Hardcopy Vendor Analysis”, Doc # 232135 december 2011.

m4s0n501

Deel dit bericht

Email This Email This

Related Posts

Mis geen update!
Op de hoogte blijven van de marktontwikkelingen? Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief.
Agenda
Nov
27
Thu
2014
9:00 am Marktupdate Printers & Multifunc...
Marktupdate Printers & Multifunc...
Nov 27 @ 9:00 am – 5:00 pm
27 november 2014 Op donderdag 27 november 2014 organiseren PIANOo en Docplus de marktupdate Printers en Multifunctionals. Evenals vorige jaren hebben we weer een aantal deskundige sprekers bereid gevonden hun kennis over dit onderwerp te delen. Voor[...]
Dec
31
Wed
2014
all-day CHIPKNIP STOPT
CHIPKNIP STOPT
Dec 31 – Jan 1 all-day
CHIPKNIP STOPT
Gebruikt uw organisatie de CHIPKNIP voor het betalen van kopie, print en scan? De Chipknip stopt per 1-1-2015 als betaalmiddel. U heeft tot 1-10-2014 om een alternatief te implementeren.

View Calendar