Breukelen, 16 januari 2012 – Perfect Groep, specialist op het gebied van print & mail, databasemanagement en (e-)fulfilment in Schiedam, heeft haar printerpark vervangen en uitgebreid met vier nieuwe Xerox machines, waaronder een iGen4, twee Nuvera digitale printers en een DocuColor 260. Deze investering past in het kader van het volledig nieuwe jasje waarin Perfect Groep, voorheen Perfect DM Groep, zich recent heeft gestoken.

“Ons uitgangspunt is het behalen van optimaal resultaat met de hoogste kwaliteit voor onze klanten. Onze nieuwe huisstijl en naam, en de nieuwe machines dragen daar concreet aan bij”, legt Wim van Merkensteijn, directeur van Perfect Groep uit. “Met de nieuwe huisstijl willen we laten zien dat onze dienstverlening steeds breder wordt en wij meer doen dan alleen print en mail. De focus ligt nu veel sterker op het bieden van online oplossingen. Niettemin blijft print een belangrijke factor. Het volume in kleur stijgt nog steeds.”

Met de investering in de Nuvera’s, de iGen4 en de DocuColor legt Perfect Groep de nadruk op productiviteit en afdrukkwaliteit, twee belangrijke assets in de huidige grafische markt. De EA-toner met fijne deeltjes creëert kwaliteit die kan worden vergeleken met afdrukken op offset-niveau. Hiermee zijn de klanten van Perfect Groep verzekerd van opvallende mailings met groot bereik.

Bijschrift bij afbeelding: Wim van Merkensteijn van Perfect Groep bij de Xerox iGen.

Rate this post

Print Friendly