Eindhoven, 18 januari 2012 – Lacent, zustermaatschappij van wehkamp.nl en specialist in het ontwikkelen, implementeren en beheren van verschillende geld- en goederenkredieten en verzekeringsproducten, heeft Hyarchis.Net ingezet voor het archiveren en ontsluiten van digitale documenten. VDD IQware is ontwikkelaar en leverancier van het Enterprise Content Management (ECM) systeem Hyarchis.Net. Lacent zet deze oplossing in voor het ontsluiten van gedigitaliseerde rekeningoverzichten op de self service pagina van wehkamp.nl.

Een financieel dienstverlener is wettelijk verplicht om haar debiteuren periodiek te voorzien van een financieel statusoverzicht. Hyarchis.Net ondersteunt de mogelijkheid tot het digitaal archiveren en ontsluiten van documenten. De oplossing verwerkt en documenteert elke maand grote aantallen overzichten binnen een relatief korte termijn, zodat consumenten actuele informatie kunnen raadplegen via ‘Mijn wehkamp.nl’. Het digitale archief van documenten is daarnaast ontsloten in de callcenterapplicatie van Lacent, zodat ook het contactcenter van het online warenhuis direct toegang heeft tot de actuele klantdossiers. Door deze toegang heeft het contactcenter een volledig klantbeeld waarmee zij de klant beter kan ondersteunen.

“Het inzetten van Hyarchis.Net ondersteunt de digitaliseringslag van Lacent en wehkamp.nl. In samenwerking met VDD IQware is Lacent er in geslaagd om een verbetering door te voeren in de wijze waarop digitale rekeningoverzichten online worden gepresenteerd aan onze klanten. Wij zien dit als een belangrijke verbetering van de klantcommunicatie”, constateert Philippe Glaubitz, projectmanager bij Lacent. “We zijn nu in staat om op een eenduidige manier het rekeningoverzicht te presenteren aan onze klanten. Tevens is er een langere historie van deze documenten beschikbaar, waardoor we verwachten dat klanten meer gebruik zullen gaan maken van de nieuwe oplossing, iets wat een gunstig effect heeft op print- en portokosten.”

Rate this post

Print Friendly