Hoofddorp, 18/1/2012 – DDi Document Software heeft een naadloze integratie ontwikkeld met PlanetPress Suite, de print software van Objectif Lune, en als module toegevoegd aan haar Document Management Systeem (DMS). Alle documenten die met behulp van PlanetPress Suite worden geprint, kunnen automatisch aan het juiste dossier toegevoegd en/of gekoppeld worden aan het gewenste proces.

Binnen organisaties worden dagelijks grote hoeveelheden documenten verstuurd. Geprint via de post, als mailbericht of als bijlage van een mailbericht. In veel gevallen is het hele proces rond het versturen van documenten niet of beperkt geautomatiseerd. Zeker in geval van “bulk post” is hier nog veel te winnen. De print software van Objectif Lune biedt bij uitstek in het geval van transactiedocumenten, huisstijlautomatiering en response verwerking een belangrijke toegevoegde waarde en hoog rendement.

Mark Fehling, partner manager Objectif Lune over de samenwerking met DDi: ‘Door de koppeling met het DMS van DDi kunnen documenten uit PlanetPress rechtstreeks aan een proces gekoppeld worden en/of in het juiste elektronisch dossier worden geplaatst, waarna ze uiteindelijk beveiligd worden opgeslagen in het digitaal archief.’ De vraag naar dit soort gecombineerde oplossingen voor zowel de uitgaande als de inkomende documentstromen neemt hand over hand toe in de markt, ziet ook Fehling. ‘En daar ligt de belangrijkste basis voor de succesvolle samenwerking tussen DDi en Objectif Lune.’

Rate this post

Print Friendly