Amersfoort, 16 januari 2012 – Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA), erkend wereldleider op het gebied van technologieën die de zichtbaarheid van de bedrijfsvoering vergroten, presenteert de QLn220 mobiele printer. Deze nieuwe aanwinst binnen de QLn™ mobiele-printerfamilie is in juni 2011 uitgebracht. Zebra heeft al het breedste assortiment printproducten en biedt nu ook apparatuur om 2 inch brede labels te printen voor specifieke markten en applicaties die zo’n kleiner formaat vereisen. De QLn220 is bijvoorbeeld geschikt voor mobiele medische toepassingen zoals monsteretikettering en medicatieadministratie aan het ziekenhuisbed, maar ook voor toepassing in de detailhandel zoals etikettering voor schappen, prijsstickers en retourbonnen.

De gehele QLn-productlijn biedt binnenkort drie verbeterde functies die de efficiëntie verhogen en beter inspelen op de behoeften van klanten met diverse nationaliteiten:

• Zebra Global Printing Solution geeft de QLn als eerste mobiele printer de mogelijkheid om van rechts naar links te printen, zodat bedrijven waar ook ter wereld in meerdere talen kunnen printen.

• Zebra Basic Interpreter, een krachtige programmeertaal, stelt QLn-producten in staat om stand-alone applicaties te ondersteunen en verbinding te maken met randapparatuur, met als voordeel een grotere flexibiliteit en een betere ondersteuning van de groeiende zakelijke en bedrijfsmatige behoeften van de klant.

• Zebra Programming Language (ZPL) actualiseert Zebra’s succesvolle mobiele-printerfamilie met de broncodes van desktopprinters en biedt gebruikers de optie om op afstand te upgraden naar toekomstige ZPL-versies en de printer te integreren met bestaande applicaties, zodat tijd en geld wordt bespaard.

 

“Met de introductie van ZPL en de Unicodefunctie komen we tegemoet aan de behoeften van ons klantenbestand dat steeds meer nationaliteiten omvat. Tegelijkertijd pakken we knelpunten aan van internationaal opererende klanten die één landgrensoverstijgende oplossing willen hanteren,” aldus Norbert Terlouw, Zebra Country Manager van Zebra Technologies Benelux.

 

De QLn-familie biedt als eerste binnen deze branche een Ethernetverbinding wanneer de printer is ingeplugd in de nieuwe oplader met enkele of viervoudige cradle. Hierdoor wordt het mogelijk om op afstand printerinstellingen te veranderen en fouten op te sporen, zodat het investeringsrendement groter is. Ook heeft de printer een groter en beter leesbaar display, waardoor hij sneller in het gebruik en gemakkelijker te bedienen is.

 

“We zullen steeds de nieuwste innovatieve functies blijven toevoegen om in te spelen op de veranderende behoeften van onze klanten,” vervolgt Norbert Terlouw. “Zo zal de QLn in de loop van 2012 nieuwe draadloze radiotechnologie (802.11n) bieden, en zal daarmee de algehele efficiëntie en productiviteit van onze klanten aanmerkelijk vergroten.”

 

 

Rate this post

Print Friendly