Keiren Speciaal Enveloppen is een ongeëvenaarde specialist op het gebied van enveloppen. Al vanaf 1960 legt Keiren zich toe op de productie van speciale enveloppen en door de jaren heen heeft de onderneming steeds opnieuw haar grenzen verlegd. Ongetwijfeld is Keiren Speciaal Enveloppen dan ook dé ideale partner voor úw grensverleggende inspiratie en creativiteit.

Keiren Speciaal Enveloppen maakt enveloppen van speciaal papier, in speciale vormen/ formaten en met “moeilijke” ofwel speciale bedrukkingen in offset. In alle denkbare uitvoeringen; bordrug enveloppen, monsterzakken, harmonica enveloppen, kartonnen enveloppen, varaan enveloppen, akte- en bank enveloppen. Via ons moederbedrijf Vlaar Enveloppen kunnen wij tevens volledig tegemoet komen aan uw wensen op het gebied van huisstijllijnen en direct leverbare voorraadspecificaties.

Al jarenlang bedienen wij een brede sector van het bedrijfsleven, waarbij het accent ligt op de grafische branche, de marketing- en de communicatiewereld.. Door speciale wensen altijd op een perfectionistische manier in te vullen, hebben wij als betrouwbare partner in deze markt een uitstekende positie opgebouwd.

Dankzij de enorme expertise en een geavanceerd machinepark heeft Keiren Speciaal Enveloppen de vervaardiging van enveloppen tot een ware kunst verheven. Als geen ander weten wij úw creativiteit te vertalen in opvallende maatwerkenveloppen van superieure kwaliteit. Ook bij kleinere oplages – al vanaf 1000 stuks – spelen wij slagvaardig in op uw wensen.

Als het om enveloppen gaat, hoeft u dus slechts één naam te onthouden. Keiren Speciaal Enveloppen.

Rate this post

Print Friendly