Konica Minolta, leverancier van documentoplossingen, is ook dit jaar aanwezig tijdens de Grafische Vakbeurs 2012, die plaatsvindt van 7 tot en met 9 februari in Evenementenhal Hardenberg. Tijdens deze vakbeurs worden in zes verschillende hallen de nieuwste producten op het gebied van grafische vormgeving getoond. Konica Minolta zal tijdens de beurs demonstraties geven van haar nieuwe printtoepassingen.

Ook dit jaar is Konica Minolta groots vertegenwoordigd met een stand (2.13 en 2.19) van ruim 250 vierkante meter. De nieuwe printtoepassingen die worden gedemonstreerd zijn onder andere de bizhub Press C70HC en de Printgroove JT Suite 5. Naast ruimte voor de PRESS-serie, is er ook plaats voor de gevestigde systemen en documentoplossingen voor drukkerijen, print-for-pay organisaties en direct mailbedrijven.

bizhub PRESS C70HC

De bizhub PRESS C70HC van Konica Minolta is voorzien van de High Chroma (hc)-toner, die zeer natuurgetrouwe RGB-kleuren reproduceert. De bizhub PRESS C70HC biedt een kleurenpalet dat dicht bij het sRGB-gamma ligt. Tijdens de beurs worden er dagelijks diverse demonstraties gegeven van de gehele bizhub PRESS-serie.

Printgroove JT Suite 5

Printgroove JT Suite 5 is een nieuwe generatie Web toPrint-applicatie, die geschikt is voor de grafische B2B-markt. Deze suite wordt in maart 2012 uitgebracht, maar bezoekers van de Grafische Vakbeurs kunnen al een preview krijgen.

Voor meer informatie kijk op: www.konicaminolta.nl/productieprinters

Datum: 7 t/m 9 februari 2012

Locatie: Evenementenhal Hardenberg, hal 2

Standnummer: 2.13 & 2.19

Contactpersoon: Caroline Arts

Rate this post

Print Friendly