Multi-Post uit Dordrecht gaat de nieuwe digitale kleurenprinter van Astrojet verkopen. ‘We vertegenwoordigen in Nederland al de adresseerprinters en sluitzegelmachines van dit Amerikaanse merk’, zegt salesmanager Michel van Beek. ‘De nieuwe full color printer is zeer flexibel, print een verscheidenheid aan documenten. Het is een door Astrojet ontwikkeld nieuw concept. Deze zogeheten Memjet technologie onderscheidt zich met een paginabrede inkjet printkop. Dat maakt het printen van full color afdrukken kostenefficiënter.

De nieuwe AstroJet M1 print naast afdrukken op A4 formaat ook enveloppen en kaarten in verschillende formaten en gramsgewichten. Aan de basis van deze ontwikkeling hebben adresseerprinters gestaan. Net als bij adresseerprinters wordt printwerk via een feeder ingevoerd en komt er kant-en-klaar uit. Dat is een groot verschil met andere digitale kleurenprinters. Daardoor is deze nieuwe printtechnologie geschikt voor een breed scala aan toepassingen en gaat een stap verder dan het printen van A4 documenten in kleur alleen. De AstroJet M1 is zeer zuinig in verbruik en energievriendelijk. Er is dus bij deze allround full color print oplossing goed aan het milieuaspect gedacht. De AstroJet M1 sluit mooi aan bij ons programma oplossingen voor postverwerking en opent voor Multi-Post nieuwe mogelijkheden in voor ons nieuwe markten’.

Grafische Vakbeurs

De nieuwe AstroJet M1 digitale kleurenprinter wordt gedemonstreerd tijdens de Grafische Vakbeurs van 7 tot en met 9 februari 2012 in Hardenberg op de stand van Multi-Post.

 

 

Rate this post

Print Friendly