Hoofddorp, 3/2/2012 – Vanaf heden gaat DDinformatica verder als DDi Document Software. Met de naamsverandering wil de softwareleverancier uit Hoofddorp zich nog sterker profileren als specialist in document software. Naast de naamsverandering zal ook een nieuwe productlijn worden gepresenteerd, die naar verwachting medio 2012 officieel gereleaset wordt.

De essentie van DDi Document Software, kortweg DDi, blijft ongewijzigd. “Wij helpen organisaties meer orde en structuur aan te brengen in hun documentstromen” aldus Thom Menssink, directeur van DDi. “Een groot deel van onze documenten versturen en ontvangen we tegenwoordig elektronisch, hoofdzakelijk via e-mail. De opmars van het digitale document zet zich in rap tempo voort. We zitten als het ware midden in het tijdperk “van papier naar digitaal”.”

Dit gegeven brengt voor alle organisaties veranderingen met zich mee. Met haar softwareoplossingen stelt DDi organisaties in staat om het gebruik van elektronische documenten volledig te omarmen en zo sneller, meer efficiënt en tegen lagere kosten acteren.

Over DDi Document Software

DDi is een specialist op het gebied van Document Software. Met onze oplossingen helpen we organisaties “van Papier naar Digitaal”. Als puur Nederlands softwarehuis hebben wij veel kennis en ervaring op het gebied van het elektronisch vastleggen en be- en verwerkbaar maken van informatiestromen. Onze focus ligt hierbij op de creatie en/of realisatie van elektronisch archief, elektronisch dossier, automatische formulierverwerking, factuurautomatisering en purchase-to-pay.

 

Rate this post

Print Friendly